Hobby og kreativitet

Sorter etter:

a little lovely company bøtte og spade sett mint

Sett med bøtte, spade og rake, mint, fra A little lovely company. Ta med deg dette flotte settet på stranden, og bygg verdens kuleste sandslott! Den praktiske bøtta er laget av fleksibel plast, noe som gjør det mulig å folde den sammen - og vips så tar den liten plass i strandveska. Settet fungerer selvfølgelig utmerket i sandkassa også! Produktet er fri for BPA, bly og ftalater.
104501

a little lovely company bøtte og spade sett rosa

Sett med bøtte, spade og rake, rosa, fra A little lovely company. Ta med deg dette flotte settet på stranden, og bygg verdens kuleste sandslott! Den praktiske bøtta er laget av fleksibel plast, noe som gjør det mulig å folde den sammen - og vips så tar den liten plass i strandbagen. Settet fungerer selvfølgelig utmerket i sandkassa også! Produktet er fri for BPA, bly og ftalater.
104502
Tilbud

donkey products linjal apollo

Solid linjal, Apollo, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker romfart! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78829
Tilbud

donkey products linjal cinderella

Solid linjal, Cinderella, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker prinsesser! Linjalen finnes i flere fine varianter.
70694
Tilbud

donkey products linjal freddy

Solid linjal, Freddy, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker å sage og bygge! Linjalen finnes i flere fine varianter.
70693
Tilbud

donkey products linjal pencilmania

Solid linjal, Pencilmania, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker å tegne og skrive! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78827
Tilbud

donkey products linjal star

Solid linjal, Donkey star, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker tøffe sko! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78830
Tilbud

donkey products linjal waldi

Solid linjal, Waldi, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker hunder! Linjalen finnes i flere fine varianter.
70692
Tilbud

donkey products taperull autobahn

Taperull, My first autobahn, fra Donkey Products. Taperull med bilbane som både kan brukes til dekorasjon og leking. Tapen er kjempefin å dekorere gaver med! Pakken inneholder 1 taperull (33 meter) og 1 lekebil. Tilgjengelig i flere varianter.
68565
Tilbud

donkey products taperull train

Taperull, My first train, fra Donkey Products. Taperull med togspor som både kan brukes til dekorasjon og leking. Tapen er kjempefin å dekorere gaver med! Pakken inneholder 1 taperull (33 meter) og 1 leketog. Tilgjengelig i flere varianter.
68564

fill & tell pottekalender

Pottekalender fra Fill & Tell. Det å bli bleiefri er en viktig del i et barns utvikling. Foreldrenes oppgave er å støtte og oppmuntre, uten at barnet føler press. Men hvordan gjør man dette på en konkret og pedagogisk måte uten å overdrive? Med Min Pottekalender belønnes barnet med morsomme tisse- og bæsjeklistremerker hver gang potten brukes. En tydelig og morsom måte å hjelpe barnet med pottetreningen, og et diplom venter selvfølgelig når barnet er ferdig og bleiefri! Pottekalenderen består av 24 sider, med både kalenderblad, flere sider med tisse-og bæsjemerker og et velfortjent diplom.
77453

imagetoys doktorsett i koffert

Doktorsett fra Imagetoys. En flott koffert med alt den lille doktoren behøver. Her finnes både stetoskop, sprøyte, febertermometer, plaster, liksompiller og mere til. Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og må ikke benyttes av barn under 3 år.
1058856