Hobby og kreativitet

Sorter etter:

a little lovely company bøtte og spade sett mint

Sett med bøtte, spade og rake, mint, fra A little lovely company. Ta med deg dette flotte settet på stranden, og bygg verdens kuleste sandslott! Den praktiske bøtta er laget av fleksibel plast, noe som gjør det mulig å folde den sammen - og vips så tar den liten plass i strandveska. Settet fungerer selvfølgelig utmerket i sandkassa også! Produktet er fri for BPA, bly og ftalater.
104501

a little lovely company bøtte og spade sett rosa

Sett med bøtte, spade og rake, rosa, fra A little lovely company. Ta med deg dette flotte settet på stranden, og bygg verdens kuleste sandslott! Den praktiske bøtta er laget av fleksibel plast, noe som gjør det mulig å folde den sammen - og vips så tar den liten plass i strandbagen. Settet fungerer selvfølgelig utmerket i sandkassa også! Produktet er fri for BPA, bly og ftalater.
104502

donkey products linjal apollo

Solid linjal, Apollo, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker romfart! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78829

donkey products linjal cinderella

Solid linjal, Cinderella, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker prinsesser! Linjalen finnes i flere fine varianter.
70694

donkey products linjal freddy

Solid linjal, Freddy, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker å sage og bygge! Linjalen finnes i flere fine varianter.
70693

donkey products linjal pencilmania

Solid linjal, Pencilmania, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker å tegne og skrive! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78827

donkey products linjal star

Solid linjal, Donkey star, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker tøffe sko! Linjalen finnes i flere fine varianter.
78830

donkey products linjal waldi

Solid linjal, Waldi, fra Donkey Products. Si farvel til kjedelig skoleverktøy med denne fine linjalen i bøketre. Et must for alle skolebarn som liker hunder! Linjalen finnes i flere fine varianter.
70692

donkey products taperull autobahn

Taperull, My first autobahn, fra Donkey Products. Taperull med bilbane som både kan brukes til dekorasjon og leking. Tapen er kjempefin å dekorere gaver med! Pakken inneholder 1 taperull (33 meter) og 1 lekebil. Tilgjengelig i flere varianter.
68565

donkey products taperull train

Taperull, My first train, fra Donkey Products. Taperull med togspor som både kan brukes til dekorasjon og leking. Tapen er kjempefin å dekorere gaver med! Pakken inneholder 1 taperull (33 meter) og 1 leketog. Tilgjengelig i flere varianter.
68564

fill & tell pottekalender

Pottekalender fra Fill & Tell. Det å bli bleiefri er en viktig del i et barns utvikling. Foreldrenes oppgave er å støtte og oppmuntre, uten at barnet føler press. Men hvordan gjør man dette på en konkret og pedagogisk måte uten å overdrive? Med Min Pottekalender belønnes barnet med morsomme tisse- og bæsjeklistremerker hver gang potten brukes. En tydelig og morsom måte å hjelpe barnet med pottetreningen, og et diplom venter selvfølgelig når barnet er ferdig og bleiefri! Pottekalenderen består av 24 sider, med både kalenderblad, flere sider med tisse-og bæsjemerker og et velfortjent diplom.
77453

imagetoys doktorsett i koffert

Doktorsett fra Imagetoys. En flott koffert med alt den lille doktoren behøver. Her finnes både stetoskop, sprøyte, febertermometer, plaster, liksompiller og mere til. Passer for barn fra 3 år. Settet inneholder små deler og må ikke benyttes av barn under 3 år.
1058856