Hoptimist

Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de like originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned!

Sorter etter:

hoptimist reindeer baby bimble eik

Liten Hoptimist, Baby Bimble Reindeer i eik.
106262

hoptimist reindeer baby bumble eik

Liten Hoptimist, Baby Bumble Reindeer i eik.
106263

hoptimist reindeer junior bumble eik

Medium Hoptimist, Junior Bumble Reindeer i eik.
106261

hoptimist reindeer bimble junior eik

Medium Hoptimist, Bimble Junior Reindeer i eik.
106260
Tilbud

hoptimist junior jubileumssett eik

Jubileumssett, medium Hoptimister i lys eik, Junior Bimble og Junior Bumble.
104277

hoptimist baby bumble krom

Liten Hoptimist, Baby Bumble i krom. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de lik originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper - glade og fornøyde - opp og ned!
47678

hoptimist smiley eggeglass joy

Eggeglass Smiley, Joy, fra Hoptimist. Nyt frokostegget med et herlig stort smil! Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd.
100616

hoptimist smiley eggeglass cool

Eggeglass Smiley, Cool, fra Hoptimist. Nyt frokostegget i laid-back stil! Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd.
100617