Hoptimist bagasjelapp lime

Varenummer: 87146
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Bagasjelapp, lime, fra Hoptimist.  Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned! En fargerik Hoptimist-bagasjelapp er praktisk og fin å ha på kofferten!

Bagasjelapplime, fra Hoptimist
Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned!
En fargerik Hoptimist-bagasjelapp er praktisk og fin å ha på kofferten!

Width 7,5 cm
Height 11 cm
Colour Grønn

Hoptimist bagasjelapp gul

Bagasjelapp, gul, fra Hoptimist.  Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De sprer om seg med godt humør og smil. En fargerik Hoptimist-bagasjelapp er praktisk å ha på kofferten!
87143

Hoptimist bagasjelapp rød

Bagasjelapp, rød, fra Hoptimist.  Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De sprer om seg med godt humør og smil. En fargerik Hoptimist-bagasjelapp er praktisk og fin å ha på kofferten!
87145

Hoptimist bagasjelapp turkis

Bagasjelapp, turkis, fra Hoptimist.  Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De sprer om seg med godt humør og smil. En fargerik Hoptimist-bagasjelapp er praktisk og fin å ha på kofferten!
87148

Hoptimist nøkkelring lime

Nøkkelring, lime, fra Hoptimist. En liten, fin hoptimist til å passe på nøklene dine!  Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De sprer om seg med godt humør og smil.
87152