Til toppen

Hoptimist Reinsdyr Rudolf Medium Brun

Produktnummer: 119245
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Reinsdyr Hoptimist i brun, medium størrelse

Reinsdyr, Rudolf, fra Hoptimist i medium størrelse og brun farge. Denne herlige gledesprederen får garantert frem julestemningen i hjemmet! En super gave enten til deg selv eller andre!

Diameter 8 cm
Høyde 15 cm
Farge Brun
Materiale Plast

Hoptimist Reinsdyr Rudolf Small Brun

Liten Hoptimist, Rudolf reinsdyr i brun. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de like originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor enn de står og hopper - glade og fornøyde - opp og ned!
51236

Hoptimist Reinsdyr Thunder Small Hvit

Liten Hoptimist, Thunder reinsdyr i grå. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de like originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor enn de står og hopper - glade og fornøyde - opp og ned!
89501