House Doctor

House Doctor er et dansk interiørselskap drevet av tre lekne søsken. De har alle det kreative genet og mener at vakkert interiør øker livsgleden. Søskentrioen drev noen år en vellykket brukskunstforretning, men ideer til nye produkter begynte raskt å dukke opp. I 1999 ble House Doctor etablert, og stilen er provoserende, personlig og uformell.

Sorter etter:

House Doctor DIY lampe

Herlig DIY lampe med glasskuler fra House Doctor. Denne lampen er skikkelig kul og vil gi ethvert rom et realt løft! Lampen består av 12 dekorative glasskuler, sokkel med sølvfarget hette, samt 3 meter stoffledning. Hver glasskule er 12 cm i diameter. For best resultat anbefales det å bruke en stor pære i lampen. E27 sokkel, maks 40 W.  
74489

House Doctor LED lyskjede Dråpe

Dråpe lyskjede, med 10 LED lyspærer, fra House Doctor. Meget dekorativ lenke til både innendørs og utendørs bruk. Avstanden mellom hver pære er 50 cm, og totallengden er 8,4 meter.
89194

House Doctor LED lyskjede hvit

Hvit lyskjede med 10 LED lyspærer, fra House Doctor. Meget dekorativ lenke til både innendørs og utendørs bruk. Avstanden mellom hver pære er 50 cm, og totallengden er 8,4 meter.
89193

House Doctor LED lyskjede sort

Sort lyskjede med 10 LED lyspærer, fra House Doctor. Meget dekorativ lenke til både innendørs og utendørs bruk. Avstanden mellom hver pære er 50 cm, og totallengden er 8,4 meter.
89192

House Doctor Pock knagg/lomme sort

Pock knagg/lomme i sort, fra House Doctor. En superpraktisk knaggrekke, med oppbevaring og oppheng i ett! Fin i gangen til yttertøy, luer og hansker, og praktisk på badet til for eksempel  håndklær, såpe og andre baderomsartikler. Pock er framstilt i pulverlakkert stål og er tilgjengelig i 3 farger.
89141

House Doctor Rustic Kopp

Stor kopp i serien, Rustic, fra House Doctor. Koppen er perfekt til kaffe og te. Passer fint som en del av serviset, men fungerer også fint alene. Serviset er håndlaget, og har et røft og rustikt utseende. Rustic er et perfekt servise til både hverdags og til fest. På grunn av at serviset er håndlaget, vil variasjoner i form og farge oppstå fra produksjon til produksjon. Vi anbefaler derfor å kjøpe flere av samme del - om man ønsker å få de mest mulig like i fargen. Det tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. 
77991

House Doctor Rustic liten tallerken

Liten tallerken i serien, Rustic, fra House Doctor. Tallerkenen passer fint til frokosten, eller som et lite serveringsfat. Serviset er håndlaget, og har et røft og rustikt utseende. Rustic er et perfekt servise til både hverdags og til fest. På grunn av at serviset er håndlaget, vil variasjoner i form og farge oppstå fra produksjon til produksjon. Vi anbefaler derfor å kjøpe flere av samme del - om man ønsker å få de mest mulig like i fargen. Det tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. 
85724

House Doctor Rustic skål 11,5cm

Skål 11,5cm i serien, Rustic, fra House Doctor. Skålen passer fint til frokosten, eller som en liten serveringsskål. Serviset er håndlaget, og har et røft og rustikt utseende. Rustic er et perfekt servise til både hverdags og til fest. På grunn av at serviset er håndlaget, vil variasjoner i form og farge oppstå fra produksjon til produksjon. Vi anbefaler derfor å kjøpe flere av samme del - om man ønsker å få de mest mulig like i fargen. Det tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. 
77990

House Doctor Rustic skål 14cm

Skål 14 cm i serien, Rustic, fra House Doctor. Skålen passer fint til frokosten, eller som en liten serveringsskål. Serviset er håndlaget, og har et røft og rustikt utseende. Rustic er et perfekt servise til både hverdags og til fest. På grunn av at serviset er håndlaget, vil variasjoner i form og farge oppstå fra produksjon til produksjon. Vi anbefaler derfor å kjøpe flere av samme del - om man ønsker å få de mest mulig like i fargen. Det tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. 
77989

House Doctor Rustic tallerken

Tallerken i serien, Rustic, fra House Doctor. Tallerkenen passer fint til middag, men fungerer også fint som et lite serveringsfat. Serviset er håndlaget, og har et røft og rustikt utseende. Rustic er et perfekt servise til både hverdags og til fest. På grunn av at serviset er håndlaget, vil variasjoner i form og farge oppstå fra produksjon til produksjon. Vi anbefaler derfor å kjøpe flere av samme del - om man ønsker å få de mest mulig like i fargen. Det tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. 
85723

House Doctor bricks telysestake

Bricks telysestake, fra House Doctor. Hvit telysestake med diskret rutemønster, gir et helt nydelig lys!
89177

House Doctor dobbel knagg 2pk hvit

Dobbel knagg i hvit, 2pk, fra House Doctor. Solid, stilig og meget praktisk knagg, velegnet til alt fra smykker og sjal til vesker og ytterklær.
89188