House Doctor

House Doctor er en dansk familiebedrift etablert i 1999. Hoise Doctor er drevet av tre søsken som mener at vakkert interiør øker livsgleden, og sier: "vår stil er provoserende, personlig og ikke altfor formell. Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem." De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem-atmosfære. 

 

Sorter etter:

house doctor ornament spira champagne

Ornament, Spira i champagne, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en nydelig stjerne. Denne gjør seg utrolig fint i vinduet, og vil garantert skape julestemning i heimen!
106242

house doctor ornament spira sølv

Ornament, Spira i sølv, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en nydelig stjerne. Denne gjør seg utrolig fint i vinduet, og vil garantert skape julestemning i heimen!
106241

house doctor lysestake ring sort

Lysestake, Ring i sort, fra House Doctor. Enkel, elegant og kjempefin lysestake i sortlakkert jern. Lysestaken har plass til 4 lys, og det stilrene designet gjør at den passer inn i de fleste interiør. Kjempefin som adventsstake, kjempefin året rundt!
106232

house doctor ornament genna sølv

Ornament, Genna i sølv, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en stjerne med en nydelig geometrisk touch. Heng denne flotte stjerna i vinduet eller på juletreet, og skap julestemning i heimen!
106239

house doctor ornament genna champagne

Ornament, Genna i champagne, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en stjerne med en nydelig geometrisk touch. Heng denne flotte stjerna i vinduet eller på juletreet, og skap julestemning i heimen!
106240

house doctor ornament star 3pk hvit 15cm

Ornament 3pk, Star 15cm i hvit, fra House Doctor. Sett med 3 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine å henge i vinduet eller på juletreet!
106237

house doctor ornament star 3pk sort 15cm

Ornament 3pk, Star 15cm i sort, fra House Doctor. Sett med 3 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine å henge i vinduet eller på juletreet!
106235

house doctor ornament star 2pk sort 25cm

Ornament 2pk, Star 25cm i sort, fra House Doctor. Sett med 2 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine som adventsstjerner i vinduet!
106236

house doctor ornament star 3pk grå 15cm

Ornament 3pk, Star 15cm i grå, fra House Doctor. Sett med 3 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine å henge i vinduet eller på juletreet!
106233

house doctor lysestake the ring

Lysestake, The Ring, fra House Doctor. Enkel, rustikk og nydelig lysestake i stein. Denne passer til kubbelys og kan brukes året rundt. Til jul er den kjempefin som adventsstake, og det er god plass til dekorasjon mellom lysene. Prøv den for eksempel med hvite kubbelys, kongler og litt granbar - nydelig!
106231

house doctor ornament star 2pk grå 25cm

Ornament 2pk, Star 25cm i grå, fra House Doctor. Sett med 2 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine som adventsstjerner i vinduet!
106234

house doctor ornament star 2pk hvit 25cm

Ornament 2pk, Star 25cm i hvit, fra House Doctor. Sett med 2 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine som adventsstjerner i vinduet!
106238