House Doctor

House Doctor er en dansk familiebedrift etablert i 1999. Hoise Doctor er drevet av tre søsken som mener at vakkert interiør øker livsgleden, og sier: "vår stil er provoserende, personlig og ikke altfor formell. Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem." De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem-atmosfære. 

 

Sorter etter:

house doctor ornament spira champagne

Ornament, Spira i champagne, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en nydelig stjerne. Denne gjør seg utrolig fint i vinduet, og vil garantert skape julestemning i heimen!
106242

house doctor ornament spira sølv

Ornament, Spira i sølv, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en nydelig stjerne. Denne gjør seg utrolig fint i vinduet, og vil garantert skape julestemning i heimen!
106241

house doctor lysestake ring sort

Lysestake, Ring i sort, fra House Doctor. Enkel, elegant og kjempefin lysestake i sortlakkert jern. Lysestaken har plass til 4 lys, og det stilrene designet gjør at den passer inn i de fleste interiør. Kjempefin som adventsstake, kjempefin året rundt!
106232

house doctor ornament genna sølv

Ornament, Genna i sølv, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en stjerne med en nydelig geometrisk touch. Heng denne flotte stjerna i vinduet eller på juletreet, og skap julestemning i heimen!
106239

house doctor ornament genna champagne

Ornament, Genna i champagne, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en stjerne med en nydelig geometrisk touch. Heng denne flotte stjerna i vinduet eller på juletreet, og skap julestemning i heimen!
106240

house doctor ornament star 3pk hvit 15cm

Ornament 3pk, Star 15cm i hvit, fra House Doctor. Sett med 3 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine å henge i vinduet eller på juletreet!
106237

house doctor ornament star 3pk sort 15cm

Ornament 3pk, Star 15cm i sort, fra House Doctor. Sett med 3 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine å henge i vinduet eller på juletreet!
106235

house doctor ornament star 3pk grå 15cm

Ornament 3pk, Star 15cm i grå, fra House Doctor. Sett med 3 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine å henge i vinduet eller på juletreet!
106233

house doctor ornament star 2pk grå 25cm

Ornament 2pk, Star 25cm i grå, fra House Doctor. Sett med 2 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine som adventsstjerner i vinduet!
106234

house doctor ornament star 2pk hvit 25cm

Ornament 2pk, Star 25cm i hvit, fra House Doctor. Sett med 2 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine som adventsstjerner i vinduet!
106238

house doctor furukongler liten 12pk

Furukongler, 12pk i liten størrelse, fra House Doctor. Herlige furukongler dekorert med sølvglitter, perfekt som juledekorasjon! Bruk dem på et juledekket selskapsbord, på et dekorfat sammen med annen julepynt, eller i en gjennomsiktig glassvase sammen med en lyslenke. Mulighetene er mange!
106226