• house doctor blomsterpotte kazi oksidert - slideshow 1
  • house doctor blomsterpotte kazi oksidert - slideshow 2

house doctor blomsterpotte kazi oksidert

Varenummer: 104712
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Blomsterpotte, Kazi, fra House Doctor. Unik og tøff blomsterpotte med en stilig, oksidert overflate, og med et dekorativt stativ som bokstavelig talt tar plantene dine til nye høyder. Bruk Kazi blomsterpotte med friske grønne planter, og sett den i gangen, i et hjørne i stua eller på soverommet for en koselig atmosfære.

Blomsterpotte, Kazi, fra House Doctor.  Unik og tøff blomsterpotte med en stilig, oksidert overflate, og med et dekorativt stativ som bokstavelig talt tar plantene dine til nye høyder. Bruk Kazi blomsterpotte med friske grønne planter, og sett den i gangen, i et hjørne i stua eller på soverommet for en koselig atmosfære.

Diameter 33,5 cm
Height 54 cm
Colour Silver
Material Aluminium, jern

house doctor ada vase m/stativ Ø20

Vase m/stativ, Ada i Ø20cm, fra House Doctor. Unik og flott vase i klart glass, med tilhørende stativ i messingfarget metall. Sammen utgjør disse to elementene et elegant dekorelement, som gjør seg utmerket i hvilket som helst interiør. Fyll vasen med friske stilkblomster eller enkle grønne grener, og skap en hyggelig atmosfære i hjemmet ditt.
104700

house doctor jang blomsterpotte sort oksidert H26

Blomsterpotte sort oksidert, Jang i H26cm, fra House Doctor. Stilig og skulpturell blomsterpotte i aluminium, med et tøft og tidløst uttrykk som passer inn i de fleste interiør. Bruk Jang blomsterpotte sammen med fargerike potteplanter eller med friske, grønne grener, og skap et blikkfang i hjemmet!
104713
Tilbud

house doctor oljelampe haze

Oljelampe, Haze, fra House Doctor. Enkel og fin oljelampe i solid og stødig jern. Denne gjør seg utmerket på verandaen en sen sommerkveld, eller utenfor døren som en fin velkomst til dine gjester. Oljelampen har et stilrent design som passer inn i de fleste interiør.
100276

house doctor skulptur head

Skulptur, Head, fra House Doctor. Sett et originalt og stilig preg på interiøret ditt med denne herlige skulpturen i klart glass. Head er et vakkert dekorelement i seg selv, men kombiner den gjerne med andre gjenstander for et unikt og personlig uttrykk.
104727