Til toppen

House Doctor bricks telysestake

Produktnummer: 89177
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Bricks telysestake, fra House Doctor. Hvit telysestake med diskret rutemønster, gir et helt nydelig lys!

Bricks telysestake, fra House Doctor. Hvit telysestake med diskret rutemønster, gir et helt nydelig lys!

Elvang pute Horizon blå 40x60cm

Pute, Horizon, i blå fra danske Elvang. 40 x 60 cm. Trekket er laget av 50% alpakkaull, 40% saueull, og 10% mikrofiber. Visjonen for Elvang er å kombinere det beste fra to verdener: Et av verdens fineste fibre fra alpakkaen i Peru, med et nåtidig skandinavisk design. Elvang produserer sine herlige produkter med integritet og stolthet. Etisk og fair handel ligger i hjertet av alt de gjør. Trekket skal renses, innerpute kan vaskes på 60 grader og i tørketrommel. 
86982
 

Elvang ullpledd Horizon grått

Ullpledd, Horizon, i grått fra Elvang. Et deilig pledd laget av 50% alpakkaull, 40% saueull, og 10% mikrofiber.Visjonen for Elvang er å kombinere det beste fra to verdener: Et av verdens fineste fibre fra alpakkaen i Peru, med et nåtidig skandinavisk design. Elvang produserer sine herlige produkter med integritet og stolthet. Etisk og fair handel ligger i hjertet av alt de gjør. Kun tørrens. 
84687

house doctor crete lysestake

Crete lysestake, fra House Doctor. Skap stemning med denne flotte, skålformede lysestaken i stein. Perfekt å dekorere med naturens egne blader i deilige høstfarger, eller hva med granbar og små kongler til jul? Ps. Husk å blåse ut lyset i god tid!
89197