Tilbud
  • House doctor by kjøkkenhåndkle nude - slideshow 1

House doctor by kjøkkenhåndkle nude

Varenummer: 100331
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Kjøkkenhåndkle, By i nude, fra House Doctor. Flott og funksjonelt kjøkkenhåndkle i 100 % lin. Det har et enkelt design, og er et dekorativt innslag til enhver kjøkkeninnredning.

Kjøkkenhåndkle, By i nude, fra House Doctor. Flott og funksjonelt kjøkkenhåndkle i 100 % lin. Det har et enkelt design, og er et dekorativt innslag til enhver kjøkkeninnredning.

OBS: Kun på salg i nettbutikken.

Length 70 cm
Width 50 cm
Colour Nude
Material Lin
Tilbud

house doctor by kjøkkenhåndkle grå

Kjøkkenhåndkle, By i grå, fra House Doctor. Flott og funksjonelt kjøkkenhåndkle i 100 % lin. Det har et enkelt design, og er et dekorativt innslag til enhver kjøkkeninnredning.
100328
Tilbud

house doctor by kjøkkenhåndkle grønn

Kjøkkenhåndkle, By i grønn, fra House Doctor. Flott og funksjonelt kjøkkenhåndkle i 100 % lin. Det har et enkelt design, og er et dekorativt innslag til enhver kjøkkeninnredning.
100329
Tilbud

house doctor by kjøkkenhåndkle lys grå

Kjøkkenhåndkle, By i lys grå, fra House Doctor. Flott og funksjonelt kjøkkenhåndkle i 100 % lin. Det har et enkelt design, og er et dekorativt innslag til enhver kjøkkeninnredning.
100330

house doctor dekkebrikke circle nude 4pk

Dekkebrikke 4pk, Circle i nude, fra House Doctor. Dekorative spisebrikker til enhver borddekking! Tørkes av med fuktig klut.
100294
Tilbud

House Doctor pute Fløyel Nude

Pute i fløyel fra House Doctor med fargen nude. Deilig pute som pynter fint opp i stuen. 
74513

House Doctor Rustic Kopp

Stor kopp i serien, Rustic, fra House Doctor. Koppen er perfekt til kaffe og te. Passer fint som en del av serviset, men fungerer også fint alene. Serviset er håndlaget, og har et røft og rustikt utseende. Rustic er et perfekt servise til både hverdags og til fest. På grunn av at serviset er håndlaget, vil variasjoner i form og farge oppstå fra produksjon til produksjon. Vi anbefaler derfor å kjøpe flere av samme del - om man ønsker å få de mest mulig like i fargen. Det tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. 
77991

house doctor rustic oppbevaring m/lokk Ø11

Oppbevaring m/lokk Ø11 cm, Rustic, fra House Doctor. Kjempefin keramikkskål med lokk, perfekt til småretter som skal holde seg varm en stund. Tåler ikke ovn, mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin
100389