Til toppen

house doctor dekkebrikke circle nude 4pk

Produktnummer: 100294
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Dekkebrikke 4pk, Circle i nude, fra House Doctor. Dekorative spisebrikker til enhver borddekking! Tørkes av med fuktig klut.

Dekkebrikke 4pk, Circle i nude, fra House Doctor. Dekorative spisebrikker til enhver borddekking! Tørkes av med fuktig klut.

Diameter 38 cm
Volum 4pk cm3
Colour Nude

house doctor dekkebrikke circle sort 4pk

Dekkebrikke 4pk, Circle i sort, fra House Doctor. Dekorative spisebrikker til enhver borddekking! Tørkes av med fuktig klut.
100295

&klevering Palm tree flaskeåpner

Flaskeåpner, Palm tree, fra &Klevering. Drøm deg bort til tropiske strøk med denne kule flaskeåpneren i matt messing, formet som to palmetrær.
99990

nicolas vahe coaster tre 4pk

Coaster i tre, 4pk, fra Nicolas Vahe. Dekorative underlag til kopper og glass - nyt yndlingsdrikken uten å sette merke på bordet. Brikkene kan også gjerne brukes som små serveringsbrett.
92563

spring copenhagen bordskåner clumsy hans liten

Clumsy Hans bordskåner i liten størrelse, fra Spring Copenhagen. Clumsy Hans, eller Klods-Hans som han heter på dansk, er en mønsterbeskyttet bordskåner i eik, og samtidig en unik trefigur som kan varieres i form og uttrykk. Clumsy Hans er designet av Nis Hauge, og tanken bak designet var å skape et funksjonelt og gjenkjennelig produkt til borddekkingen, men som også kunne være til pynt ellers i hjemmet. Clumsy Hans ble produsert første gang i 2012, og relansert i 2016.
90911