Til toppen

house doctor dekkebrikke circle sort 4pk

Produktnummer: 100295
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Dekkebrikke 4pk, Circle i sort, fra House Doctor. Dekorative spisebrikker til enhver borddekking! Tørkes av med fuktig klut.

Dekkebrikke 4 pk, Circle i sort, fra House Doctor. Dekorative spisebrikker til enhver borddekking! Tørkes av med fuktig klut.
OBS: Blålig sortfarge. 

Diameter 38 cm
Volum 4pk cm3
Colour Mørk grå

house doctor dekkebrikke circle nude 4pk

Dekkebrikke 4pk, Circle i nude, fra House Doctor. Dekorative spisebrikker til enhver borddekking! Tørkes av med fuktig klut.
100294

House Doctor Rustic Kopp

Stor kopp i serien, Rustic, fra House Doctor. Koppen er perfekt til kaffe og te. Passer fint som en del av serviset, men fungerer også fint alene. Serviset er håndlaget, og har et røft og rustikt utseende. Rustic er et perfekt servise til både hverdags og til fest. På grunn av at serviset er håndlaget, vil variasjoner i form og farge oppstå fra produksjon til produksjon. Vi anbefaler derfor å kjøpe flere av samme del - om man ønsker å få de mest mulig like i fargen. Det tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. 
77991
 

House Doctor Rustic skål 14cm

Skål 14 cm i serien, Rustic, fra House Doctor. Skålen passer fint til frokosten, eller som en liten serveringsskål. Serviset er håndlaget, og har et røft og rustikt utseende. Rustic er et perfekt servise til både hverdags og til fest. På grunn av at serviset er håndlaget, vil variasjoner i form og farge oppstå fra produksjon til produksjon. Vi anbefaler derfor å kjøpe flere av samme del - om man ønsker å få de mest mulig like i fargen. Det tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. 
77989
 

nicolas vahe coaster sort stein 4pk

Coaster i sort stein, 4pk, fra Nicolas Vahé. Dekorative underlag til kopper og glass - nyt yndlingsdrikken uten å sette merke på bordet. Brikkene kan også gjerne brukes som små serveringsbrett.
92564