House Doctor julekolleksjon

Sorter etter:
Tilbud

house doctor ornament spira champagne

Ornament, Spira i champagne, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en nydelig stjerne. Denne gjør seg utrolig fint i vinduet, og vil garantert skape julestemning i heimen!
106242
Tilbud

house doctor ornament spira sølv

Ornament, Spira i sølv, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en nydelig stjerne. Denne gjør seg utrolig fint i vinduet, og vil garantert skape julestemning i heimen!
106241
Tilbud

house doctor ornament genna champagne

Ornament, Genna i champagne, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en stjerne med en nydelig geometrisk touch. Heng denne flotte stjerna i vinduet eller på juletreet, og skap julestemning i heimen!
106240

house doctor ornament star 2pk grå 25cm

Ornament 2pk, Star 25cm i grå, fra House Doctor. Sett med 2 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine som adventsstjerner i vinduet!
106234
Tilbud

house doctor ornament star 2pk hvit 25cm

Ornament 2pk, Star 25cm i hvit, fra House Doctor. Sett med 2 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine som adventsstjerner i vinduet!
106238
Tilbud

house doctor ornament star 3pk grå 15cm

Ornament 3pk, Star 15cm i grå, fra House Doctor. Sett med 3 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine å henge i vinduet eller på juletreet!
106233
Tilbud

house doctor ornament star 3pk hvit 15cm

Ornament 3pk, Star 15cm i hvit, fra House Doctor. Sett med 3 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine å henge i vinduet eller på juletreet!
106237
Tilbud

house doctor ornament genna sølv

Ornament, Genna i sølv, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en stjerne med en nydelig geometrisk touch. Heng denne flotte stjerna i vinduet eller på juletreet, og skap julestemning i heimen!
106239
Tilbud

house doctor furukongler liten 12pk

Furukongler, 12pk i liten størrelse, fra House Doctor. Herlige furukongler dekorert med sølvglitter, perfekt som juledekorasjon! Bruk dem på et juledekket selskapsbord, på et dekorfat sammen med annen julepynt, eller i en gjennomsiktig glassvase sammen med en lyslenke. Mulighetene er mange!
106226

house doctor x-mas car sort

X-mas car i sort, fra House Doctor. Se for deg turen hjem etter å ha vært på årets siste julegavehandel, og den herlige julestemninga i heimen når alle juleforberedelser snart er i boks... Original og kjempekoselig juledekorasjon, riktig god førjulstid!
106228