Til toppen

house doctor kjøleveske picnic grå

Produktnummer: 100265
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Kjøleveske, Picnic i grå, fra House Doctor.

Kjøleveske, Picnic i grå, fra House Doctor. Stilig, tidløs og veldig flott kjøleveske, perfekt å ta med på stranden eller en tur i skogen i sommervarmen. Fyll den med deilige smørbrød, et par flasker leksende drikke og litt snacks, og kos deg på tur! Kjølevesken er utstyrt med skulderrem, og er enkel og behagelig å bære,

Lengde 30 cm
Bredde 18 cm
Høyde 38 cm
Colour Grå
Materiale Bomull, aluminium

house doctor pledd kolonia 130x180

Pledd 130x180cm, Kolonia, fra House Doctor. Svøp deg inn og hold varmen med dette nydelige pleddet i myk bomull. Bruk det til filmkvelden i stua, en kald sommerkveld på terrassen, eller på soverommet for en koselig atmosfære. Pleddet kommer i en naturhvit farge, dekorert med sort mønster og frynsete kanter, og det tidløse designet passer til hvilket som helst interiør.
104741
 

house doctor skjærebrett akasietre 50x21

Skjærebrett i akasietre, 50x21cm, fra House Doctor. Vakkert og svært robust skjærebrett, et praktisk så vel som dekorativt tilbehør til kjøkkenet. Kommer med praktisk hempe for oppheng.
104783
 

house doctor waffle kjøkkenhåndkle aubergine

Kjøkkenhåndkle, Waffle i fargen aubergine, fra House Doctor. Sett litt farge på kjøkkenet med dette dekorative kjøkkenhåndkleet i myk bomull. Kommer med praktisk hempe for oppheng. ​ Kan vaskes på 60 grader.
104779