Til toppen

House Doctor - lampe

Lamper fra House Doctor. 

Visning
/
Sortering

house doctor bordlampe twice messing

Bordlampe, Twice, fra House Doctor. Skap en koselig atmosfære i hjemmet ditt med denne flotte, helt spesielle bordlampen! Twice bordlampe kommer med messingfarget sokkel og to ulike skjermer i glass - en i matt hvit og en i klar grå. Denne fine materialkombinasjonen skaper en lampe med et varmt, eksklusivt og unikt uttrykk - et absolutt blikkfang uansett hvor du velger å plassere den. E14 sokkel, maks 40 watt. Lyspære er ikke inkludert.
104697
 

house doctor taklampe twice

Taklampe, Twice, fra House Doctor. Unik og dekorativ taklampe i messingbelagt metall og to hvite glasskupler. Et blikkfang i rommet! 3 meter ledning, E14 sokkel.
97252
 

House Doctor lampe Mush glass

Lampe, Mush, i glass fra House Doctor. Kul og stemningsskapende lampe. Sokkel E27, max 25 watt, og 2 meter ledning. 
85716
 

house doctor vegglampe game sort/hvit

Game vegglampe, sort/hvit, fra House Doctor. Dekorativ og moderne vegglampe i jern, med sort utside og hvit innside. Lampen gir et godt, direkte lys, og kan gjerne brukes som arbeidslampe.
82587
 

house doctor vegglampe game grå/hvit

Game vegglampe, grå/hvit, fra House Doctor. Dekorativ og moderne vegglampe i jern, med grå utside og hvit innside. Lampen gir et godt, direkte lys, og kan gjerne brukes som arbeidslampe.E14 sokkel, maks 40 watt. Ca 2 meter ledning.
82588
 

House Doctor taklampe Molecular

Taklampe, Molecular, fra House Doctor. Råtøff lampe i sortlakkert jern og detaljer i messing. Lampen er satt sammen av 3 metallarmer, hvor 2 av dem er justerbare og kan stilles i den posisjonen som ønskes. Lyskilde i hver ende, totalt 5 stk. Morsom og original lampe, perfekt for deg som er ute etter en lysende, annerledes og iøynefallende detalj til hjemmet!E27 sokkel, maks 40 watt. 3 meter ledning. Pærer medfølger ikke.
82584
 

house doctor bordlampe note hvit/messing

Bordlampe, Note i hvit/messing, fra House Doctor. Lekker lampe med messingfarget sokkel og hvitt glass. Den er en vakker innredningsdetalj, og passer utmerket på nattbordet, på en kommode eller på et lite sidebord i stuen. Den store kuppelen gir fra seg et behagelig, avdempet lys. Lampen kommer med 2,3 meter ledning. E27 sokkel, maks 25 watt. Pære følger ikke med.
80686