Til toppen

house doctor lana vase m/stativ Ø15

Produktnummer: 107896
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Vase m/stativ, Lana i Ø15 cm, fra House Doctor.

Vase med stativ, Lana i Ø15 cm, fra House Doctor. Unik og flott vase i klart glass, med tilhørende stativ i messingfarget metall. Sammen utgjør disse to elementene en elegant vri på den tradisjonelle glassvasen, og gjør seg utmerket i hvilket som helst interiør. Fyll vasen med friske stilkblomster eller enkle grønne grener, og skap en hyggelig atmosfære i hjemmet ditt.  

Colour Klar

house doctor bordlampe twice messing

Bordlampe, Twice, fra House Doctor. Skap en koselig atmosfære i hjemmet ditt med denne flotte, helt spesielle bordlampen! Twice bordlampe kommer med messingfarget sokkel og to ulike skjermer i glass - en i matt hvit og en i klar grå. Denne fine materialkombinasjonen skaper en lampe med et varmt, eksklusivt og unikt uttrykk - et absolutt blikkfang uansett hvor du velger å plassere den. E14 sokkel, maks 40 watt. Lyspære er ikke inkludert.
104697
 

house doctor pute flora 50x50

Pute, Flora i 50x50cm, fra House Doctor. Gi nytt liv til sofaen, og skap en koselig atmosfære med denne lekre puten i bomull/viskose. Puten kommer i en lys og varm jordfarge, og er dekorert med det nydeligste mønster. Miks gjerne Flora pute med andre puter i ulike farger og størrelser for en unik og personlig look.
104733
 

house doctor vase terrarium

Stor vase, Terrarium, fra House Doctor. Enkel, skulpturell og veldig fin vase i klart glass. Nydelig med friske stilkblomster eller enkle grønne grener. Sett den gjerne på et bord sammen med flere elementer i klart glass, og skap en frisk og elegant look!
104699