Til toppen

house doctor magasinholder story lanscape

Produktnummer: 107890
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Magasinholder, Story lanscape, fra House Doctor.

Magasinholder, Story lanscape, fra House Doctor. Kjempefin magasinholder i nydelig naturmateriale som passer inn i de fleste interiør. Perfekt til både aviser i stua, kokebøker på kjøkkenet eller magasiner på soverommet.

house doctor bordlampe twice messing

Bordlampe, Twice, fra House Doctor. Skap en koselig atmosfære i hjemmet ditt med denne flotte, helt spesielle bordlampen! Twice bordlampe kommer med messingfarget sokkel og to ulike skjermer i glass - en i matt hvit og en i klar grå. Denne fine materialkombinasjonen skaper en lampe med et varmt, eksklusivt og unikt uttrykk - et absolutt blikkfang uansett hvor du velger å plassere den. E14 sokkel, maks 40 watt. Lyspære er ikke inkludert.
104697
 

house doctor kurv tanger Ø15

Kurv Ø15 cm, Tanger, fra House Doctor.
107878
 

house doctor semsket oppbevaring sett/2 curry

Sett med 2 oppbevaringsbokser, curry, fra House Doctor. Kjempefine bokser med semsket overflate og lokk, perfekt til oppbevaring av smykker, skriveredskaper, kontorrekvisita og andre småting. I tillegg gjør de seg utmerket som dekorasjon i hjemmet!
104698

house doctor serveringsbrett details

Serveringsbrett, Details, fra House Doctor. Nydelig brett i sort marmor, med en lekker dekorkant i messing. Brettet er perfekt til serverig av småretter og fingermat, men gjør seg også fint som dekorfat på badet, på stuebordet eller på kommoden i gangen. Brettet er godkjent for mat.
100341