Til toppen

house doctor monograph magnetknagg 4pk sølv

Produktnummer: 89209
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Magnetknagg 4pk, sølvfarget, fra Monograph-kolleksjonen til House Doctor. Små knagger med sterk magnet, ideell til for eksempel nøkler og andre småting med oppheng.

Magnetknagg 4 pk, sølvfarget, fra Monograph-kolleksjonen til House Doctor. Små knagger med sterk magnet, ideell til for eksempel nøkler og andre småting med oppheng.

OBS: Kun på salg i nettbutikken.

Diameter 1,2 cm
Lengde 2,1 cm
Volum 4 magneter cm3
Colour Silver
Materiale Metall

house doctor monograph bildeholder

Bildeholder fra Monograph-kolleksjonen til House Doctor. Dekorativ og praktisk holder for bilder og kort. Bildeholderen er satt sammen av ei metallsnor og 6 flotte magnetkuler i tre. 
89203
 

muuto the dots knagg 5pk aluminium

The Dots knagger i aluminium, 5pk, fra Muuto. Settet inneholder 1 stor, 1 medium og 3 små knagger. For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Disse flotte metallknaggene i The Dots-kolleksjonen har mange bruksmuligheter - håndklær på badet, klær i gangen, vesker og sjal på soverommet, eller som dekorative håndtak på skuffer og skap. Lag gjerne spennende, grafiske mønster på veggen ved å kombinere ulike farger og størrelser fra The Dots-serien.
91066