Til toppen

house doctor puri krukke m/lokk natur

Produktnummer: 107894
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Krukke m/lokk, Puri i natur, fra House Doctor.

Krukke m/lokk, Puri i natur, fra House Doctor. Nydelig, håndlaget krukke i kleberstein. Perfekt som oppbevaring av småting som hårstrikk, smykker eller bomullspads, og perfekt som dekor i hvilket som helst interiør.

Diameter 10 cm
Høyde 5 cm
Colour Natur
Materiale Kleberstein

house doctor puri krukke m/lokk grå/sort

Krukke m/lokk, Puri i grå/sort, fra House Doctor.
107893

house doctor kurv m/heng mira H48

Kurv m/heng, Mira i H48cm, fra House Doctor. Dekorativ og praktisk kurv for å henge opp, laget av slitesterk hamp. Mira kurv er kjempefin å bruke til skittentøy på badet, sokker på soverommet, leker på barnerommet og mye mer. Mulighetene er mange!
104742
 

House Doctor lampe Mush glass

Lampe, Mush, i glass fra House Doctor. Kul og stemningsskapende lampe. Sokkel E27, max 25 watt, og 2 meter ledning. 
85716
 

house doctor nord skål Ø14,5

Skål Ø14,5cm, Nord, fra House Doctor. Skap en elegant, nordisk atmosfære med det flotte Nord-serviset i grålasert keramikk. Nord er inspirert av den nordiske natur, og serviset har myke, organiske former og en fargepalett i ulike gråtoner. Nord servise er glasert for hånd, noe som gir et nydelig uttrykk med dybde og karakter. Må vaskes for hånd.
104769

house doctor pledd kolonia 130x180

Pledd 130x180cm, Kolonia, fra House Doctor. Svøp deg inn og hold varmen med dette nydelige pleddet i myk bomull. Bruk det til filmkvelden i stua, en kald sommerkveld på terrassen, eller på soverommet for en koselig atmosfære. Pleddet kommer i en naturhvit farge, dekorert med sort mønster og frynsete kanter, og det tidløse designet passer til hvilket som helst interiør.
104741