Til toppen

house doctor s-krok aluminium

Produktnummer: 107876
Lagerbeholdning:

inkl. mva

S-krok i aluminium, fra House Doctor.

S-krokaluminium, fra House Doctor. Praktisk krok for ekstra oppbevaring - heng den på ei trådhylle på kjøkkenet og bruk den til kjøkkenhåndklær, på et klesstativ i gangen til yttertøy, eller på ei knaggrekke på soverommet til vesker og skjerf. Mulighetene er mange! 

Bredde 5,4 cm
Høyde 8 cm
Colour Silver
Materiale Aluminium

house doctor s-krok sort

S-krok i sort aluminium, fra House Doctor.
107875

Hay Loop Stand entre hvit

Loop Stand til entré er designet av Leif Joergensen for Hay og er en forenklet og stilisert versjon av den industrielle trebukken. Loop stand har et grafisk utseende med få detaljer og består av tre bein med mulighet for oppheng på toppen. Perfekt til entréen for å henge ytterjakker. Standen er laget i solid stål og pulverlakkert i ulike farger. Denne i hvit. 
1054773

Hay Loop Stand entre svart

Loop Stand til entré er designet av Leif Joergensen for Hay og er en forenklet og stilisert versjon av den industrielle trebukken. Loop stand har et grafisk utseende med få detaljer og består av tre bein med mulighet for oppheng på toppen. Perfekt til entréen for å henge ytterjakker. Standen er laget i solid stål og pulverlakkert i ulike farger. Denne i svart.  
1054772
 

house doctor vegghylle prove sort

Vegghylle, Prove i sort, fra House Doctor. Stilig og elegant hylle i sortlakkert stål. Det minimalistiske designet gjør at Prove hylle passer hvor som helst i huset, og gjør seg fint til både bøker og magasiner, kopper og kjøkkenutstyr, baderomsartikler og pynteting. Og den smarte stangen nederst er helt super å bruke til oppheng!
104696
 

Maze triple vegghylle sort

Vegghylle, Triple i svart, fra Maze. En praktisk hylle med knagger nederst, som passer i gangen, på badet, kjøkkenet eller soverommet. Den er designet av Olof Kolte. Varene fra Maze er produsert i Svergie etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.
102213