Til toppen

house doctor semsket oppbevaring sett/2 curry

Produktnummer: 104698
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Sett med 2 oppbevaringsbokser, curry, fra House Doctor. Kjempefine bokser med semsket overflate og lokk, perfekt til oppbevaring av smykker, skriveredskaper, kontorrekvisita og andre småting. I tillegg gjør de seg utmerket som dekorasjon i hjemmet!

Sett med 2 oppbevaringsbokser, curry, fra House Doctor. Kjempefine bokser med semsket overflate og lokk, perfekt til oppbevaring av smykker, skriveredskaper, kontorrekvisita og andre småting. I tillegg gjør de seg utmerket som dekorasjon i hjemmet!

Base for all products
Length 9/12 cm
Width 15/20 cm
Height 7/9 cm
Colour Curry
Material MDF, semsket skinn

ferm living nomad matte curry

Matte, Nomad i curry, fra ferm LIVING. Flott og slitesterk gulvteppe. Gjør seg like fint i gangen som på soverommet eller på kjøkkenet, og kan til og med brukes utendørs! Matten kan vaskes på 30 grader finvask, tørkes flatt. OBS: Kun på salg i nettbutikken.
93334
 

ferm living sekki saltskål curry

Saltskål, Sekki i curry, fra ferm LIVING. En praktisk og dekorativ detalj til borddekkingen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
98576

house doctor pute velv struktur 50x50 curry

Pute 50x50, Velv i fargen curry, fra House Doctor. Gi nytt liv til sofaen, godstolen eller senga med denne lekre puten i myk bomull/polyester-blanding. Velv pute kommer i en mørk gultone, og har en flott overflatestruktur i et klassisk mønster. Miks gjerne Velv pute med andre puter i ulike farger og størrelser for en unik og personlig look.
104736

house doctor waffle kjøkkenhåndkle curry

Kjøkkenhåndkle, Waffle i fargen curry, fra House Doctor. Sett litt farge på kjøkkenet med dette dekorative kjøkkenhåndkleet i myk bomull. Kommer med praktisk hempe for oppheng. Kan vaskes på 60 grader.
104778