• house doctor veggdekor 50x70 rock - slideshow 1
  • house doctor veggdekor 50x70 rock - slideshow 2

house doctor veggdekor 50x70 rock

Varenummer: 92614
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Veggdekor i 50x70cm, Rock, fra House Doctor. Stilig kunstverk på bomullslerret, med treramme og snor for oppheng. Et must i det moderne hjem! 

Veggdekor i 50x70cm, Rock, fra House Doctor. Stilig kunstverk på bomullslerret, med treramme og snor for oppheng. Et must i det moderne hjem! 

Length 70 cm
Width 50 cm
Material Bomullslerret, tre

house doctor veggdekor 50x70 knot

Veggdekor i 50x70cm, Knot, fra House Doctor. Stilig kunstverk på bomullslerret, med treramme og snor for oppheng. Et must i det moderne hjem!
92613

house doctor lanterne mosaic antikk

Lanterne, Mosaic i antikk, fra House Doctor. Tenn lys og skap stemning med denne dekorative lanternen i glass og metall. Like fin på terrassen en sen sommerkveld som innendørs en kald vinterdag. 
92603

house doctor uro matter blå

Uro, Matter i blå, fra House Doctor. Moderne og dekorativ uro, sammensatt av ulike geometriske former i blått og messing. Bruk den til å skape liv i et hjørne av stuen, heng den i vinduet eller bruk den over babysenga som spennende underholdning.
92590

house doctor vase tube stor

Vase, Tube i stor størrele, fra House Doctor. Moderne og kul vase i keramikk. Fyll den med enkle blomster, grener eller friske grønne blader, og sett den i vinduet eller på et lite bord for et stilig blikkfang.
92607

Monograph bok til oppbevaring burgunder

Bok til oppbevaring, burgunder, fra Monograph. Lekker oppbevaring formet som ei bok. Denne er perfekt til smykker og andre småting, eller rett og slett som pynt i bokhylla eller på et lite bord i stua.
92630