• house doctor veske/kurv beach liten - slideshow 1

house doctor veske/kurv beach liten

Varenummer: 100270
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Veske/kurv, Beach i liten størrelse, fra House Doctor. Lekker og romslig veske, flettet i en kombinasjon av granfiber og papir. Denne er perfekt som strandveske, men kan også brukes som dekorativ oppbevaring i hjemmet. Kjempefin til for eksempel magasiner, pledd eller strikketøy.

Veske/kurv, Beach i liten størrelse, fra House Doctor. Lekker og romslig veske, flettet i en kombinasjon av granfiber og papir. Denne er perfekt som strandveske, men kan også brukes som dekorativ oppbevaring i hjemmet. Kjempefin til for eksempel magasiner, pledd eller strikketøy.

Length 40 cm
Width 20 cm
Height 30 cm
Material Gran, papir

house doctor hengepotte wowen Ø42

Wowen hengepotte Ø42cm, fra House Doctor. Stor og fin hengepotte i flettet rotting, med dekorativ jutesnor for oppheng. Heng den over en sjenk eller gi nytt liv til et hjørne i stua. Hengepotten gir et lunt uttrykk, og passer utmerket til store potteplanter.
100287

House doctor kurv Braid

Kurv, Braid, fra House Doctor. Kjempeflott kurv i rotting med mange bruksmuligheter. På bildet vist med oliventre. Fin til oppbevaring av for eksempel småleker, strikketøy, luer og votter, eller som en dekorativ potteskjuler til plante.
100283_VM

house doctor veske/kurv beach stor

Veske/kurv, Beach i stor størrelse, fra House Doctor. Lekker og romslig veske, flettet i en kombinasjon av granfiber og papir. Denne er perfekt som strandveske, men kan også brukes som dekorativ oppbevaring i hjemmet. Kjempefin til for eksempel magasiner, pledd eller strikketøy.
100271