house doctor x-mas car sort

Varenummer: 106228
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

X-mas car i sort, fra House Doctor. Se for deg turen hjem etter å ha vært på årets siste julegavehandel, og den herlige julestemninga i heimen når alle juleforberedelser snart er i boks... Original og kjempekoselig juledekorasjon, riktig god førjulstid!

X-mas car i sort, fra House Doctor. Se for deg turen hjem etter å ha vært på årets siste julegavehandel, og den herlige julestemninga i heimen når alle juleforberedelser snart er i boks... Original og kjempekoselig juledekorasjon, riktig god førjulstid! 

Length 12,5 cm
Colour Svart
Material Metall

House Doctor X-mas car white

X-mas car white, fra House Doctor. Se for deg turen hjem etter å ha plukket ut det fineste treet, og den herlige og stemningsfulle duften av granbar som fyller stua... Original og kjempekoselig juledekorasjon, riktig god førjulstid!
89243

house doctor lysestake ring sort

Lysestake, Ring i sort, fra House Doctor. Enkel, elegant og kjempefin lysestake i sortlakkert jern. Lysestaken har plass til 4 lys, og det stilrene designet gjør at den passer inn i de fleste interiør. Kjempefin som adventsstake, kjempefin året rundt!
106232

house doctor star lysestake messing stor

Messingfarget lysestake, Star i stor størrelse, fra House Doctor. Nydelig, stjerneformet lysestake som garantert er med på å sette julestemningen i hjemmet. Kombiner den gjerne med andre dekorelementer for et personlig preg og en koselig atmosfære.
106205