Til toppen

Biobu (by EKOBO)

Biobu (by EKOBO)

Den franske pioneren innen økodesign, Ekobo, står bak merkevaren Biobu (By EKOBO). Serviset Biobu er laget av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er et praktisk, holdbart og miljøvennlig materiale. Biobu er delt inn i to serier; Bambino – som er rettet mer mot barn, og Gusto – som er ment for en mer voksen bruker. 

Følg Ekobo på instagram og bli ytterligere inspirert

Visning
/
Sortering

Biobu Bambino Scandi 4 skjeer

Sett med 4 skjeer, Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo.
111578

Biobu Bambino skål coral 15 cm

Coral skål, Bambino, fra Biobu-seiren til Ekobo.
111576
NY

Biobu Bambino skål cloud 15 cm

Cloud skål, Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo.
111574

Biobu Bambino skål blush 15 cm

Blush skål, Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo.
111575

Biobu Bambino kopp coral 8 cm

Coral kopp, Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo.
111573

Biobu Bambino kopp blush 8 cm

Blush kopp, Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo.
111572

Biobu Bambino Kopp Cloud 8cm

Cloud kopp, Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo.
111571

biobu gusto salatbolle liten hvit

Liten hvit salatbolle, Gusto, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Serviset kan stables, og er designet for både innendørs og utendørs bruk.Passer til både varm og kald mat og drikke.Tåler oppvaskmaskin.Tåler ikke mikrobølgeovn.Fri for BPA, PVC og Ftalater.
78984

biobu gusto salatbolle liten lys grå

Liten lys grå salatbolle, Gusto, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Serviset kan stables, og er designet for både innendørs og utendørs bruk.Passer til både varm og kald mat og drikke.Tåler oppvaskmaskin.Tåler ikke mikrobølgeovn.Fri for BPA, PVC og Ftalater.
78983

biobu gusto store oppbevaringsbokser sett 2

3 store Gusto oppbevaringsbokser, sett 2, fra Biobu-serien til Ekobo. Boksene kommer i fargene turkis, sort og oransje, og har lokk i kork. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Serviset kan stables, og er designet for både innendørs og utendørs bruk.Egnet for både varm og kald mat og drikke.Tåler oppvaskmaskin (OBS - ikke lokkene)Tåler ikke mikrobølgeovn.Fri for BPA, PVC og Ftalater.
78977

biobu gusto salatbolle liten oransje

Liten oransje salatbolle, Gusto, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Serviset kan stables, og er designet for både innendørs og utendørs bruk.Passer til både varm og kald mat og drikke.Tåler oppvaskmaskin.Tåler ikke mikrobølgeovn.Fri for BPA, PVC og Ftalater.
78982

biobu gusto salatbolle liten gul

Liten gul salatbolle, Gusto, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Serviset kan stables, og er designet for både innendørs og utendørs bruk.Passer til både varm og kald mat og drikke.Tåler oppvaskmaskin.Tåler ikke mikrobølgeovn.Fri for BPA, PVC og Ftalater.
78981