Til toppen

Compagnie de Provence

Compagnie de Provence

Historien om Compagnie de Provence starter i 1990, da vennene Pascal Bourelly og Philippe Boigeol etablerer selskapet i Panier, Marseilles eldste bydel. Vennene ville gjenopplive Marseilles legendariske kubesåpe. De pakker den vakkert inn i brunt papir og hampbånd og stempler på et vokssegl, og såpens gode rykte er gjenvunnet. I 1999 er Compagnie de Provence den første merkevare som lanserer en flytende versjon av den tradisjonelle kubesåpen. Den flytende såpen i den elegante glassdispenseren blir en umiddelbar suksess. Basert på sin kompetanse og kreativitet har Compagnie de Provence siden den gang utviklet nye produkter dedikert til din velvære.

Følg Compagnie de Provence på instagram og bli ytterligere inspirert

Visning
/
Sortering

@HOME oppvaskmiddel 500 ml rosemary

Flytende oppvaskmiddel 500 ml, Rosemary, fra @HOME.
107035

@HOME oppvaskmiddel 500 ml lemon

Flytende oppvaskmiddel 500 ml, Lemon, fra @HOME.
107034

@HOME rengjøringsspray 500 ml rosemary

Rengjøringsspray 500 ml, Rosmarin, fra @HOME.
107032
 

@HOME oppvaskmiddel 500 ml carrot

Flytende oppvaskmiddel 500 ml, fra @HOME.
107033

@HOME rengjøringsspray 500 ml carrot

Rengjøringsspray 500 ml, Carrot fra @HOME
107030

@HOME såpe 500 ml rosemary

Flytende såpe, Rosemary i 500 ml, fra @HOME
107026

Compagnie de provence håndsåpe 300 ml karite

Flytende håndsåpe, Karité i 300 ml, fra Compagnie de Provence.
107020
 

Compagnie de provence håndkrem version originale cistus kardemomme

Pleiende håndkrem, Version Originale med duft av cistus og kardemomme, fra Compagnie de Provence. Beriket med nærende økologisk olivenolje og mykgjørende riskliolje, etterlater kremen hendene dine myke og behagelige. En spennende duft med noter av cistus som forsterkes av aromatisk kardemomme. ​ 88,8% naturlige ingredienser: økologisk olivenolje, ris kli olje, naturlige emulgatorer avledet fra oliven. Ingen parabener, ingen phenoxyethanol, ingen mineraloljer.
93365

Compagnie de provence håndsåpe 1l refill version originale cistus kardemomme

Flytende håndsåpe, Version originale med duft av cistus og kardemomme, fra Compagnie de Provence. Beriket med nærende økologisk olivenolje, renses huden skånsomt, og gir deg en behagelig ren og myk følelse. En spennende duft med noter av cistus som forsterkes av aromatisk kardemomme. Såpen kan brukes på hele kroppen, og kommer i en resirkulert flaske av plast. 97,7% naturlige ingredienser: økologisk olivenolje, kokosnøtt olje. Ingen parabener, ingen phenoxyethanol, ingen mineraloljer. 1000ml.
93364

Compagnie de provence håndsåpe 300ml version originale cistus kardemomme

Flytende håndsåpe, Version originale med duft av cistus og kardemomme, fra Compagnie de Provence. Beriket med nærende økologisk olivenolje, renses huden skånsomt, og gir deg en behagelig ren og myk følelse. En spennende duft med noter av cistus som forsterkes av aromatisk kardemomme. Såpen kan brukes på hele kroppen, og kommer i en såpepumpe fremstilt av resirkulerbart glass. 97,7% naturlige ingredienser: økologisk olivenolje, kokosnøtt olje. Ingen parabener, ingen phenoxyethanol, ingen mineraloljer. 300ml.
93363

Compagnie de provence håndsåpe 500ml version originale cistus kardemomme

Flytende håndsåpe, Version originale med duft av cistus og kardemomme, fra Compagnie de Provence. Beriket med nærende økologisk olivenolje, renses huden skånsomt, og gir deg en behagelig ren og myk følelse. En spennende duft med noter av cistus som forsterkes av aromatisk kardemomme. Såpen kan brukes på hele kroppen, og kommer i en såpepumpe fremstilt av resirkulerbart glass. 97,7% naturlige ingredienser: økologisk olivenolje, kokosnøtt olje. Ingen parabener, ingen phenoxyethanol, ingen mineraloljer. 500ml.
93362

Compagnie de Provence håndkrem version originale anis og patchouli

Pleiende håndkrem, Version Originale med duft av anis og patchouli, fra Compagnie de Provence. Beriket med nærende økologisk olivenolje, og mykgjørende ris kli olje, etterlater kremen hendene dine med en myke og behagelige. En fengslende duft med friskheten fra anis, kombinert med sensuelle toner fra patchouli.88,8% naturlige ingredienser: økologisk olivenolje,  ris kli olje, naturlige emulgatorer avledet fra oliven.Ingen parabener, ingen phenoxyethanol, ingen mineraloljer.
85891