Til toppen

GAVER TIL VENNINNE

image

 

Gode venninner er noe av det morsomste man har i livet, og noen ganger trenger de å bli skjemt bort litt ekstra! Kanskje ser du etter en gave til en rund dag, en innflyttningsgave eller rett og slett en du er fabelaktig-gave?  

Enten du er på jakt etter en liten oppmerksomhet eller en større gave, har vi samlet det du skulle trenge på denne siden!

Visning
/
Sortering Navn (a > å)

Hoptimist Bumble Engel Small

Liten Hoptimist, Bumble, engel. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de like originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned!
83667

Hoptimist Bimble Love Small Krom

Liten Hoptimist, Bimble Love i krom.
108216

Hoptimist Bimble Small Hvit

Liten, hvit Hoptimist, Bimble. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk tl det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de like originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned! 
1054408

Ferm Living Balance Lysestake Chrome

Lysestake, Balance, fra Ferm Living i fargen chrome.
116557

Ferm Living Balance Telysholder Svart

Telysestake, Balance, svart, fra ferm LIVING.
116560

Ferm Living Balance Telysholder Chrome

Telysestake, Balance, fra ferm LIVING.
116561

Cooee Ball Vase 10cm Sand

Ball vase, 10 cm i fargen sand, fra Cooee Design
107297

Cooee Ball Vase 20cm Coconut

Ball vase, 20 cm i fargen coconut, fra Cooee Design
118042
 

Wouf Beauty Case Safari

Sminkeveske, beauty case, fra Wouf med dyreprint
114918

Wouf Beauty Case Blue Paisly

Beauty Case, i fargekombinasjonen blue paisley fra Wouf, stor størrelse.
114910

Wouf Makeup Bag Sunset Lagoon Liten

Make up bag, Sunset Lagoon, fra Wouf, liten
114465

Normann Copenhagen flaskeåpner Bell gold

Morsom flaskeåpner, Bell gold, fra Normann Copenhagen. Designbyrået Studio Dejawu kombinerer det festlige med det funksjonelle i Bell flaskeåpner - som er både en bjelle, og en flaskeåpner! Et humoristisk designprodukt som minner om gåten om høna og egget: hva kom først? Bjellen eller flaskeåpneren?
99660