Til toppen

Noen ganger trenger vi alle litt inspirasjon - enten til eget interiør eller for å finne den aller beste gaven til en helt spesiell person. Med denne siden håper vi både å kunne inspirere deg med trender, nyheter og bak kulissene-historier og hjelpe deg med tips og triks om produktene våre!

Kanskje har du allerede sett den fine julekolleksjonen til norske UND, og lagt merke til alle de ulike, stemningsfulle detaljene? Vi har tatt en prat med Charlotte Larsen i UND om årets julekolleksjon. 

Les om inspirasjonen bak kolleksjonen her. 


Butikksjefens topp 5 vertinnegaver!

Noen ganger vil man gjerne ha med seg en oppmerksomhet til vertskapet, for eksempel om man blir invitert på middag, spillkveld eller hyttetur. Det vanligste alternativet er kanskje en vinflaske eller en blomsterbukett, men hvorfor ikke overraske med en annen type vertinnegave? Vi har spurt Terese, som er butikksjef på Ting Bergen, om å gi sine 5 beste tips til vertinnegaver!

Se butikksjefens beste vertinnegaver!


Butikksjefens tipser: innflytningsgaver!

Ser du etter en innflytningsgave til en venn eller familiemedlem? Noen ganger er det vanskelig å vite hva man skal kjøpe - kanskje har du ikke vært i den nye boligen enda, eller kanskje er du litt usikker på hva de trenger? Butikksjef Anita hos Ting Trondheim har samlet sine 5 beste tips til innflytningsgaver, gaver som passer inn i de aller fleste hjem! 

Les butikksjefens beste innflytningsgaver!


Butikksjefens 5 gavetips til barn

På jakt etter gave til en liten venn, men usikker på hva du skal finne på? Vi er her for å hjelpe! I denne saken har Margrethe, som er butikksjef på Ting Kristiansand plukket ut sine 5 beste gavetips til barn. 

Se butikksjefens beste gavetips


Fargetrender for 2021

Vi har tatt en kikk på fargetrendene for 2021 - hva er trendene og hvordan gjenspeiles dette i hjemmene våre og i interiøret? 

Les om fargetrender for 2021


Hvordan blir en duft til?


Har du noen gang lurt på hvordan en duft er satt sammen? Hvordan håndsåpen og håndkremen lukter som den gjør? Våre danske venner i Meraki forklarer hvordan de lager duftene til sine velværeprodukter.

Les hvordan en duft blir laget


Bli kjent med New Generation fra Skandinavisk!

Vi i Ting synes det er ekstra stas med leverandører som gjør det lille ekstra, og Skandinavisk sin New Generation-satsing er nettopp det - noe ekstra både for deg og miljøet! 

Les mer om Skandinavisk New Generation