Til toppen

MAT

O’ du som metter liten fugl. Matgaver er perfekt til den som har alt. Krydder, kaffe, te, sjokolade, syltetøy. Her får du mye spennende kulinariske ting

Visning
/
Sortering
NY

Nicolas Vahé Gavepose Kaffe

Gavepose med kaffe, sjokolade og sirup fra Nicolas Vahé
112321
NY

Nicolas Vahé Marshmallows Peppermynte

Mashmallows med peppermyntesmak, Nicolas Vahé
112300
NY

Nicolas Vahé Marshmallows Jordbær

Mashmallows med jordbærsmak, Nicolas Vahé
112299
NY

Nicolas Vahé Trøffelolje

Olivenolje hvit trøffel fra Nicolas Vahé
112293

nicolas vahe sukker sitron

Sukker, sitron, fra Nicolas Vahé.
107844
 

nicolas vahe grønn te peppermynte

Grønn te, peppermynte, fra Nicolas Vahé.
107843

nicolas vahe salt ras el hanout

Salt, Ras el Hanout, fra Nicolas Vahé.
107841

nicolas vahe salt sitron/timian

Salt med sitron og timian, fra Nicolas Vahé.
107842

nicolas vahe pesto basilikum/sitron

Pesto med basilikum og sitron, fra Nicolas Vahé
107836

teministeriet moomin rooibos te tranebær

Rooibos te med tranebær, i Moomin-kolleksjonen fra Teministeriet. Nyt en kopp herlig rooibos te med smak av blant annet tranebær, gojibær og papaya. Teen kommer i løsvekt i en flott tinnboks med et koselig motiv av Mummitrollet. Boksen gjør seg utrolig fint på kjøkkenbenken, og kan fint gjenbrukes som oppbevaring av diverse småting i hjemmet. Ingredienser: Rooibos te, gojibær, pitahaya, ananas, papaya, tranebær, surbær, kiwi, aromaer.
106324

teministeriet moomin grønn te surbær

Grønn te med surbær, i Moomin-kolleksjonen fra Teministeriet. Nyt en kopp herlig grønn te med smak av blant annet surbær og sitrongress. Teen kommer i løsvekt i en flott tinnboks med et koselig motiv av Mummitrollet. Boksen gjør seg utrolig fint på kjøkkenbenken, og kan fint gjenbrukes som oppbevaring av diverse småting i hjemmet. Ingredienser: Grønn te, sitrongress, surbær, gojibær, tindvedskall, fiken, aromaer.
106321

teministeriet moomin grønn te blåbær

Grønn te med blåbær (bilberry), i Moomin-kolleksjonen fra Teministeriet. Nyt en kopp herlig grønn te med smak av blant annet blåbær og korinter. Teen kommer i løsvekt i en flott tinnboks med et koselig motiv av Mummitrollet. Boksen gjør seg utrolig fint på kjøkkenbenken, og kan fint gjenbrukes som oppbevaring av diverse småting i hjemmet. Ingredienser: Grønn te, blåbær (bilberry), kornblomst, solsikkeblomst, fløyelsblomst, roseblader.
106322