Til toppen

Maze bill skohylle sort

Produktnummer: 91679
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Skohylle, Bill i sort, fra Maze. Praktisk og flott skohylle som tar vare på dine sko og samtidig holder yttergangen ryddig og pen.

Skohylle, Bill i sort, fra Maze. Praktisk og flott skohylle som tar vare på dine sko og samtidig holder yttergangen ryddig og pen. Skohyllen er laget av pulverlakkert metall og utsmykket med dekorative trekuler. Med sitt enkle og smale design er den enkel å plassere i hvilken som helst gang, stor som liten.

Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.


 

Bredde 74,2 cm
Høyde 39 cm
Dybde 30 cm
Farge Svart
Materiale pulverlakkert metall

Maze bill knagg S sort

1 stk knagg, Bill, i størrelse S, sort, fra Maze.
91677

Maze Bill knaggrekke Horizontal svart

Knaggrekke, Bill Horizontal, i svart fra Maze. En praktisk og horisontal knaggrekke, som får plass til mange jakker og skjerf. 
106162

Maze Bill skohylle hvit L

Skohylle, Bill i hvit og L (stor), fra Maze. Skohyllen vil hjelpe deg å holde ordren i gangen, og kan gjerne kombineres med andre produkt fra Bill-serien til Maze. Den er 99 cm lang. Bill-serien er designet av Louise Hederström. Produktene fra Maze er produsert i Svergie etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.
102210

Maze bill stumtjener sort

Stumtjener, Bill Floor i svart, fra Maze. En praktisk stumtjener og fin innredningsdetalj i gangen, eller på badet og soverommet.
102209

Maze bill skohylle hvit

Skohylle, Bill i hvit, fra Maze. Praktisk og flott skohylle som tar vare på dine sko og samtidig holder yttergangen ryddig og pen. Skohyllen er laget av pulverlakkert metall og utsmykket med dekorative trekuler. Med sitt enkle og smale design er den enkel å plassere i hvilken som helst gang, stor som liten.Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.
91678