Til toppen

Maze hanskehylle m/knagger liten, hvit

Produktnummer: 122867
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Hanskehylle m/knagger liten, hvit fra Maze

Hanskehylle med knagger i hvit, liten, fra Maze. Denne praktiske hanskehyllen med knagger er designet av Olof Kolte for Maze. Det er en kompakt, men allsidig veggmontert hylle laget av resirkulert metall. Krokene gir lagringsplass for yttertøy og vesker, og i den lille kurven på toppen kan du ha votter, skjerf og hatter lett tilgjengelig. Hyllen kan like gjerne fungere på kjøkkenet eller på soverommet. 

Bredde 38,6 cm
Høyde 35,2 cm
Dybde 8,6 cm
Farge Hvit

Maze Bill skohylle hvit L

Skohylle, Bill i hvit og L (stor), fra Maze. Skohyllen vil hjelpe deg å holde ordren i gangen, og kan gjerne kombineres med andre produkt fra Bill-serien til Maze. Den er 99 cm lang. Bill-serien er designet av Louise Hederström. Produktene fra Maze er produsert i Svergie etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.
102210

Maze hattehylle hvit

Hattehylle i hvit, fra Maze. Stilren og fin, enkel og praktisk hattehylle i pulverlakkert metall. Kombinert med 6 knagger for oppheng, gir denne hyllen mange gode muligheter for oppbevaring i gangen.Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.
91681

maze skohylle vegg hvit

Hvit skohylle til vegg, fra Maze
107790

Maze hanskehylle m/knagger hvit

Hanskehylle med knagger i hvit, fra Maze. Praktisk og dekorativ oppbevaring for vegg.
91683

Maze hanskehylle m/knagger liten, svart

Hanskehylle m/knagger liten, i svart fra Maze
122868
 

Maze hanskehylle m/knagger sort

Hanskehylle m/knagger i sort, fra Maze. Meget praktisk og dekorativ oppbevaring for veggen, og med både kurv og knagger for oppheng gir den mange muligheter. Hanskehyllen gjør seg fint i gangen eller på soverommet, og kan brukes til både hansker og skjerf, smykker, solbriller og vesker, nøkler, magasiner og klær.Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.
91684