Til toppen

Qualy

QUALY står for: QUALITY - Design med kvalitet. UNIQUE -  Unikt og patentert design. AESTHETIC - Kunstnerisk og funksjonelt. LONG LASTING - Holdbare produkter med fokus på miljø og samfunn. YOU - Designet for deg, som funksjonelle produkter, dekorasjon og gaver.

Visning
/
Sortering

Qualy nøkkelring isbjørn

Søt nøkkelring fra Qualy formet som en isbjørn med tilhørende isbjørnhi til å henge den opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. 
79439

Qualy nøkkelring elefant grå

Nøkkelring fra Qualy formet som en elefant i grå, med tilhørende hus til å henge den opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. 
76195

qualy nøkkelring elefant duo blå/grå

Duo nøkkelring fra Qualy, formet som elefanter i blå og grå, med tilhørende hus til å henge dem opp i. En praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. Egner seg også veldig godt for barn som har egen husnøkkel. 
76193

Qualy nøkkelring Unplug grønn

Nøkkelring og nøkkelringholder, Unplug, i hvit/grønn fra Qualy. Plugg i nøkkelknippet når du kommer hjem, og hold slik orden på hvor nøkkelen er. 
73749

Qualy nøkkelring Unplug rosa

Nøkkelring og nøkkelringholder, Unplug, i hvit/rosa fra Qualy. Plugg i nøkkelknippet når du kommer hjem, og hold slik orden på hvor nøkkelen er. Bildet viser hvordan nøkkelringholderen er med og uten nøkkel. 
73750

qualy glassmerker hummingbird

Hummingbird glassmerker, fra Qualy. La små, fargerike fugler dekorere glassene, og dere får samtidig kontroll på hvilket glass som er hvems. Glassmerkene kommer i pakke på 6.
1060731

Qualy dørstopper due hvit

Søt dørstopper fra Qualy formet som en hvit due. Hold dørene dine åpne med disse morsomme og samtidig elegante dørstopperne.
1057722

Qualy dørstopper due svart

Søt dørstopper fra Qualy formet som en svart due. Hold dørene dine åpne med disse morsomme og samtidig elegante dørstopperne.
1057721

Qualy nøkkelring fugl rosa hvit

Søt nøkkelring fra Qualy formet som en fugl med tilhørende fuglehus til å henge den opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. I tillegg fungerer fuglen som fløyte! Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. Rosa fugl i hvitt fuglehus.
1057710

Qualy nøkkelring fugl grønn hvit

Søt nøkkelring fra Qualy formet som en fugl med tilhørende fuglehus til å henge den opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. I tillegg fungerer fuglen som fløyte! Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. Grønn fugl i hvitt fuglehus. 
1057709