Til toppen

Veggdekor

Ting fører mye fin veggdekor og veggbilder til huset.

Visning
/
Sortering

House Doctor Veggklokke Shape

Veggklokke Shape fra House Doctor
120568
 

Menu Gridy Fungi Hylle Medium Mørk Eik

Gridy Fungi hylle i Mørk eik, medium, fra Menu.
118267
 

Monograph Bildeholder Cable Svart

Bildetråd, Cable, fra Monograph. En plassbesparende og morsom måte å pynte hjemmet ditt med personlige bilder!
117868

Ferm Living Scenery Pinboard Oppslagstavle Stor

Oppslagstavle, Pinboard, i stor versjon fra Ferm Living
116615
 

Ferm Living Scenery Pinboard Oppslagstavle Smal

Oppslagstavle, Pinboard, i smal versjon fra Ferm Living
116614
 

menu pov circle telysestake L messing

Telysestake, Pov Circle L i messing, fra Menu. Enkel og leken telysestake i blank messing, der dimensjonen vil oppleves forskjellig ut fra hvilken vinkel du ser lysestaken fra. Nydelig alene, men sett gjerne flere sammen for et spennende uttrykk på veggen.
102753

moebe ramme A5 hvit

Ramme A5, hvit, fra Moebe. Rammen er laget av aluminium, akrylglass og et gummibånd som holder det hele sammen og kan brukes til oppheng.  
93677

menu gridy fungi hylle stor eik

Gridy Fungi hylle i eik, stor, fra Menu.Stilig vegghylle, designet av den norske duoen Gridy, inspirert av skogens tresopper. Hyllen er en fin måte å utnytte veggplassen på, enten den brukes ved siden av sengen på soverommet, til pyntegjenstander på stuen eller til urter på kjøkkenet.
91121
 

menu gridy fungi hylle medium eik

Gridy Fungi hylle i eik, medium, fra Menu.Stilig vegghylle, designet av den norske duoen Gridy, inspirert av skogens tresopper. Hyllen er en fin måte å utnytte veggplassen på, enten den brukes ved siden av sengen på soverommet, til pyntegjenstander på stuen eller til urter på kjøkkenet.
91120
 

menu gridy fungi hylle liten eik

Gridy Fungi hylle i eik, liten, fra Menu.Stilig vegghylle, designet av den norske duoen Gridy, inspirert av skogens tresopper. Hyllen er en fin måte å utnytte veggplassen på, enten den brukes ved siden av sengen på soverommet, til pyntegjenstander på stuen eller til urter på kjøkkenet.
91119
 

house doctor monograph Bildeholder Cable Grå

Bildeholder fra Monograph-kolleksjonen til House Doctor. Dekorativ og praktisk holder for bilder og kort. Bildeholderen er satt sammen av ei metallsnor og 6 flotte magnetkuler i tre. 
89203