Kun i nettbutikken
  • Humdakin håndkrem - slideshow 1
  • Humdakin håndkrem - slideshow 2
  • Humdakin håndkrem - slideshow 3

Humdakin håndkrem

Varenummer: 93750
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Håndkrem fra Humdakin.En lett og fuktighetsgivende håndkrem som trekker raskt inn i huden, og etterlater hendene myke, gjennomfuktet og med en behagelig, frisk duft. Kremen inneholder ingredienser som tindved og kamille, som er kjent for sine beroligende egenskaper. Produktet inneholder ingen parabener eller fargestoffer. 

Håndkrem fra Humdakin.

En lett og fuktighetsgivende håndkrem som trekker raskt inn i huden, og etterlater hendene myke, gjennomfuktet og med en behagelig, frisk duft. Kremen inneholder ingredienser som tindved og kamille, som er kjent for sine beroligende egenskaper. Produktet inneholder ingen parabener eller fargestoffer.

 

volume 300ml
Kun i nettbutikken

humdakin håndsåpe

Håndsåpe fra Humdakin.Flytende, mild håndsåpe som effektivt rengjør og pleier hendene dine. Såpen inneholder ekstrakter fra tindved og kamille, som er kjent for sine beroligende og mykgjørende egenskaper, og dermed spesielt godt egnet for tørr og følsom hud. Produktet inneholder ingen parabener eller fargestoffer.
93749
Kun i nettbutikken

humdakin oppvaskmiddel

Oppvaskmiddel fra Humdakin.Flytende oppvaskmiddel med naturlige ingredienser fra tindved og salvie. Sammensetningen av disse ingrediensene fjerner effektivt fett og smuss, samtidig som de beskytter huden og etterlater hendene dine myke og fine. Produktet etterlater kjøkkenet med en behagelig, mild og langvarig duft. Inneholder ikke parabener eller fargestoffer.
93752
Kun i nettbutikken

Humdakin strikket kjøkkenhåndkle 3pk nordic dark

Strikket kjøkkenhåndkle i 3pk, Nordic Dark, fra Humdakin.Lekre kjøkkenhåndklær i delikate farger og med fine skinndetaljer, laget av 100 % økologisk bomull.  
93761