Til toppen

HVORDAN LAGES EN DUFT?

image

 

Har du noen gang lurt på hvordan man lager en duft? Hvordan man får håndsåpen og håndkremen din til å lukte SÅ godt? Våre danske venner i Meraki forklarer hvordan de lager duftene til sine produkter. 

Det første steget i utvikling av en ny duft for Meraki, er en tur til parfymehovedstaden Grasse i Sør-Frankrike, der de jobber sammen med dyktige, profesjonelle parfymemakere. Parfymemakerne kan gjenkjenne hundrevis av dufter og vet akkurat hvordan de skal settes sammen til et perfekt resultat!

En duft består av basenoter, hjertenoter og toppnoter, som sammen utgjør den totale duften man kjenner når man lukter på produktet. Toppnoten er den første duften du kjenner når du tester et produkt, og er derfor den duftnoten som former førsteinntrykket ditt. Toppnoten er ofte frisk og lett, og dufter i ca. 10 - 15 minutter før hjertenoten blir mer tydelig. Hjertenoten er den mest dominerende noten i en duft, og utgjør kjernen i duften. Denne duften sitter lengre på huden enn toppnoten. Den siste delen av en duft er basenoten. Den er denne noten som sitter lengst på huden, og det er også den man husker best og ofte knytter minner til.  

Alle produktene som brukes i Meraki sine produkter er laget med kjærlighet og respekt for naturen. Hver ingrediens blir valgt med bakgrunn i dens positive kvaliteter, dokumenterte effekter og naturlige duft. 

Her finner du alle produkter fra Meraki 

Visning
/
Sortering Navn (a > å)

Meraki Northern Dawn Bodylotion

Bodylotion, Northern Dawn, 275ml, fra Meraki.
112229

Meraki Duftpinner Vivid Shades

Duftpinner fra Meraki, 240 ml, i duften Vivid Shades
117889

Meraki Linen Dew Dusjsåpe

Dusjsåpe, Linen Dew, 490ml, fra Meraki.
112240

Meraki Dusjsåpe Silky Mist

Dusjsåpe, Silky Mist, 490ml, fra Meraki.
112241

Meraki Exfoliating Soap

Meraki skrubb med duft av Northern Dawn.
117874
 

Meraki håndkrem Pure

Håndkrem, Pure, fra Meraki. En fuktighetsgivende og parfymefri håndkrem som er perfekt for sensitiv hud. Den inneholder organisk kokosnøttolje, solsikkeolje, kakaosmør, og aloe vera som gir næring og mykgjør huden. 275 ml.
100394

Meraki Håndkrem Meadow Bliss

Håndkrem med duften Meadow Bliss fra Meraki. 275 ml
117880

Meraki Håndkrem Silky Mist

Håndkrem, Silky Mist, 275ml
112267

Meraki Håndkrem Tangled Woods

Håndkrem med duften Tangled Woods fra Meraki. 275 ml
117879

Meraki Northern Dawn Håndsåpe

Håndsåpe, Northern Dawn, 490ml, fra Meraki.
112236

Meraki Håndsåpe Silky Mist

Håndsåpe, Silky Mist, 490ml, fra Meraki.
112238