Til toppen

INFORMASJON FRA TING

Kjære kunder! 

Fra og med mandag 16. mars har vi besluttet å midlertidig stenge de fysiske butikkene våre i Bergen, Trondheim, Kristiansand, Tromsø og på Gardermoen.

Ting.no vil fremdeles være åpen hele døgnet, og butikken fylles opp forløpende. 

Det er med tungt hjerte vi har tatt denne beslutningen. Det er veldig viktig for oss å beskytte både de ansatte og kunder for smittespredning, og vi ønsker å bidra med det vi kan i den nasjonale dugnaden mot dette. Å holde åpne butikker vil også være for økonomisk krevende i disse unntakstider.

Det har blitt en ganske tøff start på 2020 for oss, men vi ser virkelig frem til at situasjonen normaliserer seg og gleder oss til å ønske dere velkommen i butikkene våre igjen <3 I mellomtiden håper vi dere vil besøke oss på www.ting.no – vi setter stor pris på alle dere som besøker nettbutikken og handler i disse tider.

Kontakt oss
Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss kan du sende e-post til web@ting.no, eller ta kontakt på Facebook eller Instagram.

Ta vare på hverandre og vis solidaritet! Til slutt, en ekstra varm takk til alle som nå jobber på spreng for å holde situasjonen i sjakk.

Virtuell klem fra Ting-gjengen <3