Til toppen

Noen ganger trenger vi alle litt inspirasjon - enten til eget interiør eller for å finne den aller beste gaven til en helt spesiell person. Med denne siden håper vi både å kunne inspirere deg med trender, nyheter og bak kulissene-historier og hjelpe deg med tips og triks om produktene våre!


Fargetrender for 2022

Hva blir fargetrenden for 2022? Vi har tatt en kikk på Jotun og Nordsjö sine inspirerende fargepaletter som ble lansert nå i høst. Spent på hva de mener om fargetrenden for 2022? Ta en titt da vel. 


Nytt merke: Scandinavia Form


Vi ønsker det svenske merket Scandinavia Form velkommen til oss, og gleder oss til å vise dere disse nydelige produktene! Scandinavia Form har fokus på naturens biologiske mangfold, og er inspirert av de rene, urørte formene som finnes i planter. Her får du lekre vaser i glass og porselen, i ulike farger, fasonger og størrelser. 

Les mer om Scandinavia Form og de ulike kolleksjonene!


Historien bak: Liba Vannkanne

 

Har du fått med deg den nye vannkannen Liba fra Ferm Living? Vannkannen kommer i flere farger, er lekker, enkel å bruke og holder opptil 5 liter vann, slik at du får vannet mange planter av gangen. Men, Liba har også en interessant produksjonshistorie - den er nemlig laget av 100% resirkulert "post-consumer" plast!

Bli med bak fasaden når Liba produseres!


Ny duft: Fjäll fra Skandinavisk


Har du fått med deg den nye duften Fjäll fra Skandinavisk? En frisk og god duft som tar deg rett ut i naturen, med duftnoter av lyng og timian, malte bær og blader.

Les mer om den nye duften


Gratulerer med kvinnedagen!

Visste du at vår historie strekker seg helt tilbake til 1947, og en driftig kvinne som het Audhild Viken? Les mer.


5 tips til hjemmespaet!

Mot slutten av vinteren kjenner nok mange av oss seg igjen i litt tørr og blek hud, og behovet for å freshe seg litt opp. Vi gir deg derfor våre 5 beste tips for et vellykket hjemmespa! 

Les våre tips her!


Kyoto Tango for Hay

Blandt vårens nyheter fra Hay, finner vi fem fargerike og lekne armbånd, designet av Kyoto Tango for Hay! 

Les mer om armbåndene og designeren her!


Inspirasjonen bak UND Julekolleksjon 2020

Kanskje har du allerede sett den fine julekolleksjonen til norske UND, og lagt merke til alle de ulike, stemningsfulle detaljene? Vi har tatt en prat med Charlotte Larsen i UND om årets julekolleksjon. 

Les om inspirasjonen bak kolleksjonen her. 


Butikksjefens topp 5 vertinnegaver!

Noen ganger vil man gjerne ha med seg en oppmerksomhet til vertskapet, for eksempel om man blir invitert på middag, spillkveld eller hyttetur. Det vanligste alternativet er kanskje en vinflaske eller en blomsterbukett, men hvorfor ikke overraske med en annen type vertinnegave? Vi har spurt Terese, som er butikksjef på Ting Bergen, om å gi sine 5 beste tips til vertinnegaver!

Se butikksjefens beste vertinnegaver!


Butikksjefens tipser: innflytningsgaver!

Ser du etter en innflytningsgave til en venn eller familiemedlem? Noen ganger er det vanskelig å vite hva man skal kjøpe - kanskje har du ikke vært i den nye boligen enda, eller kanskje er du litt usikker på hva de trenger? Butikksjef Anita hos Ting Trondheim har samlet sine 5 beste tips til innflytningsgaver, gaver som passer inn i de aller fleste hjem! 

Les butikksjefens beste innflytningsgaver!


Butikksjefens 5 gavetips til barn

På jakt etter gave til en liten venn, men usikker på hva du skal finne på? Vi er her for å hjelpe! I denne saken har Margrethe, som er butikksjef på Ting Kristiansand plukket ut sine 5 beste gavetips til barn. 

Se butikksjefens beste gavetips


Fargetrender for 2021

Vi har tatt en kikk på fargetrendene for 2021 - hva er trendene og hvordan gjenspeiles dette i hjemmene våre og i interiøret? 

Les om fargetrender for 2021


Hvordan blir en duft til?


Har du noen gang lurt på hvordan en duft er satt sammen? Hvordan håndsåpen og håndkremen lukter som den gjør? Våre danske venner i Meraki forklarer hvordan de lager duftene til sine velværeprodukter.

Les hvordan en duft blir laget


Bli kjent med New Generation fra Skandinavisk!

Vi i Ting synes det er ekstra stas med leverandører som gjør det lille ekstra, og Skandinavisk sin New Generation-satsing er nettopp det - noe ekstra både for deg og miljøet! 

Les mer om Skandinavisk New Generation