Til toppen

Iris Hantverk

Iris Hantverk

Iris Hantverk er en liten bedrift i Sverige som startet med børsteproduksjon allerede på slutten av 1800-tallet. Børstene lages for hånd av synshemmede håndverkere, og med samme teknikk og tradisjon som har blitt brukt i over 100 år. Iris Hantverk er god design i kombinasjon med kvalitet av naturlige materialer. 

Følg Iris på Instagram og bli ytterligere inspirert!

Produktene fra Iris Hantverk er også tilgjengelige vår fysiske Røst-butikk i Bergen.

 

Visning
/
Sortering
Kun på nett

Iris Hantverk knaggrekke 4 knagger

Dekorativ knaggrekke med 4 knagger, fra Iris Hantverk. Knaggrekker er utført i Bjørk. Avstanden mellom knaggene på knaggrekken er satt slik at om man vil sette flere knaggrekker sammen - til en kjempelang - vil det ikke være synlig på knaggeavstanden.
85819
Kun på nett

Iris Hantverk knaggrekke 7 knagger

Knaggrekke med 7 knagger fra Iris Hantverk. Knaggrekken er utført i Bjørk. Avtanden mellom knaggene er satt slik at du kan sette flere knaggrekker sammen, uten at det forstyrrer symetrien.
85816
Kun på nett

Iris Hantverk hårbørste

Rektangulær hårbørste fra svenske Iris Hantverk. Avlang børste av bøk med svinebust. Myk og skånsom mot hår og hodebunn. Svinebusten transporterer hårets naturlige oljer fra hodebunnen ut i lengdene, og gjør håret mykt og glansfullt. Velegnet som stylingbørste til kort og mellomlangt hår.
78554
Kun på nett

Iris Hantverk hårbørste stor

Hårbørste, stor, fra svensk Iris Hantverk.Stor børste av bøk med svinebust. Myk og skånsom mot hår og hodebunn. Svinebusten transporterer hårets naturlige oljer fra hodebunnen ut i lengdene, og gjør håret mykt og glansfullt. Velegnet til alle hårtyper.
78553
Kun på nett

Iris Hantverk grønnsaksbørste

Grønnsaksbørste fra Iris Hantverk.Laget av oljet bjørk. Til skrubbing av poteter og rotgrønnsaker. 
78548
Kun på nett

Iris Hantverk soppbørste

Soppbørste fra Iris Hantverk.Fersk sopp mister smak når den skylles i vann, skitt og jord bør derfor børstes eller skjæres bort. Denne soppbørsten fjerner jord og skitt uten å skade soppen. 
78549
Kun på nett

Iris Hantverk kaketester/potetstikker

Kaketester/potetstikker fra svenske Iris Hantverk.  
78550
Kun på nett

Iris Hantverk bakebørste

Bakebørste fra Iris Hantverk. Laget av oljet bjørk og hestehår. Kommer med hull for oppheng. 
77442
Kun på nett

Iris Hantverk deigskrape

Deigskrape fra Iris Hantverk.Solid deigskrape i rustfritt stål med håndtak i oljet bjørk. Gjør det enkelt å blande sammen deig og mel, forme og dele deigen, samt å skrape bort deigrester fra kjøkkenbenken. 
72969