Januarsalg

Salget varierer fra nettbutikken til våre butikker. Salget gjelder så langt lageret rekker, med forbehold om at vi kan bli utsolgt. 
OBS! Varer kjøpt på salg kan ikke byttes i våre butikker.

 

Sorter etter:
Tilbud

teministeriet hvit te white christmas

Hvit te, White Christmas, fra Teminsteriet. Kom i julestemning med en kopp deilig, hvit te med nydelig smak av appelsin og mandler. En smak av jul! Ingredienser: Hvit te, grønn te, kanel, sitrongress, mandler, appelsin, roseblader, naturlige aromaer.
106329
Tilbud

teministeriet sort te advent hazelnut

Sort te, Avent hazelnut, fra Teminsteriet. Kom i julestemning med en kopp deilig, sort te med nydelig smak av blant annet hasselnøtt, eple og appelsin. En smak av jul! Ingredienser: Sort te, eple, appelsinskall, hasselnøtt, vanilje, naturlige aromaer.
106327
Tilbud

teministeriet sort te christmas orange cinnamon

Sort te, Christmas orange cinnamon, fra Teminsteriet. Kom i julestemning med en kopp deilig, sort te med nydelig smak av appelsin og kanel. En smak av jul! Ingredienser: Sort te, appelsinskall, roseblad, mandler, nelliker, kardemomme, vanilje, naturlige aromaer.
106326
Tilbud

teministeriet sort te christmas fireside

Sort te, Christmas fireside, fra Teminsteriet. Kom i julestemning med en kopp deilig, sort te med nydelig smak av søte rosiner, hasselnøtter og julens krydder. En smak av jul! Ingredienser: Sort te, Sultana rosiner, kanel, hasselnøtter, appelsinskall, kardemomme, mandler, naturlige aromaer.
106328
Tilbud

ferm living duftlys calendar hvit

Duftlys, Calendar i hvit, fra ferm LIVING. Kom i julestemning med dette herlige duftlyset som lukter helt nydelig av kanel. I Danmark er kalenderlys en verdsatt tradisjon, der ideen er å brenne lyset litt hver dag, mens man teller ned dagene til jul. Med dette lyset kan du gjøre akkurat det samme, samtidig som det lille diagrammet som er festet på lyset, lar deg krysse av dagene etter hvert som de går. Riktig god førjulstid! Brennetid er ca. 50 timer.
106268
Tilbud

ferm living duftlys calendar grønn

Duftlys, Calendar i grønn, fra ferm LIVING. Kom i julestemning med dette herlige duftlyset som lukter helt nydelig av kanel. I Danmark er kalenderlys en verdsatt tradisjon, der ideen er å brenne lyset litt hver dag, mens man teller ned dagene til jul. Med dette lyset kan du gjøre akkurat det samme, samtidig som det lille diagrammet som er festet på lyset, lar deg krysse av dagene etter hvert som de går. Riktig god førjulstid! ​ Brennetid er ca. 50 timer.
106269
Tilbud

ferm living house adventskalender rosa

Adventskalender, House i rosa, fra ferm LIVING. Flott julekalender i bomullskanvas, med 4 nummererte lommer der det er plass til en liten gave hver søndag fram til julaften. De gylne numrene og stjernene på toppen er trykt for hånd, og gjør adventskalenderen ekstra fin. Riktig god førjulstid!
106266
Tilbud

ferm living house adventskalender offwhite

Adventskalender, House i offwhite, fra ferm LIVING. Flott julekalender i bomullskanvas, med 4 nummererte lommer der det er plass til en liten gave hver søndag fram til julaften. De gylne numrene og stjernene på toppen er trykt for hånd, og gjør adventskalenderen ekstra fin. Riktig god førjulstid!
106264
Tilbud

house doctor ornament spira sølv

Ornament, Spira i sølv, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en nydelig stjerne. Denne gjør seg utrolig fint i vinduet, og vil garantert skape julestemning i heimen!
106241
Tilbud

house doctor ornament spira champagne

Ornament, Spira i champagne, fra House Doctor. Glitrende ornament i metall, formet som en nydelig stjerne. Denne gjør seg utrolig fint i vinduet, og vil garantert skape julestemning i heimen!
106242
Tilbud

house doctor ornament star 3pk grå 15cm

Ornament 3pk, Star 15cm i grå, fra House Doctor. Sett med 3 dekorative stjerner i papir. Stjernene kommer med tråd for oppheng, og er kjempefine å henge i vinduet eller på juletreet!
106233