Januarsalg

50% på alle varer i salgskategorien. Salget varierer fra nettbutikken til våre butikker. Salget gjelder så langt lageret rekker, med forbehold om at vi kan bli utsolgt.

OBS: Varer kjøpt på salg kan ikke byttes i våre butikker.

 

Sorter etter:
Tilbud

ban.do iPhone 6 case chill pills

iPone 6 case, Chill pills, fra Ban.do. Stilig mobildeksel i myk silikon, formet som et pilleglass med tredimensjonalt trykk og teksten "Chill pills". For deg som alltid må ta kjipe telefoner, og trenger en beroligende påminnelse om at alt ordner seg! Passer til iPhone 6 og 6s.
94498
Tilbud

ban.do iPhone 6 case i am very busy

iPone 6 case, I am very busy, fra Ban.do. Kult mobildeksel i hardplast, mintfarget og med teksten "I am very busy". Perfekt for den travle, for den som vil taste eller ringe i fred, eller for den som bare liker et kult design! Passer til iPhone 6 og 6s.
94497
Tilbud

ban.do iPhone 6 case confetti bomb

iPone 6 case, Confetti comb, fra Ban.do. Kult mobildeksel i hardplast, fylt med flytende, fargerikt og glitrende confetti! Perfekt for alle sprudlende sjeler som liker litt disco vibes! Passer til iPhone 6 og 6s.
94495
Tilbud

ban.do filmapper polka dot 6pk

Filmapper, Polka Dot, fra Ban.do. Få orden i papirene med dette kule settet, bestående av 6 stk filmapper/-omslag i 2 ulike design - hvit m/gullprikker og hvit med rosa striper. 10 stk klistremerker følger med, hvor 4 av dem er blanke. På innsiden av hver mappe finner du den motiverende teksten : "HEY HEY, YOU CAN DO IT!"
94482
Tilbud

ban.do kort good vibes 10 stk

Kort m/konvolutt, Good Vibes, fra Ban.do. 10 nydelige kort - 2 av hvert design - med herlige farger og motiverende beskjeder. Rosa konvolutter med gullfarget innside følger med. Gi noen litt ekstra oppmerksomhet, motivasjon og gode vibber - når de trenger det mest og venter det minst!
94478
Tilbud

ban.do back me up mobillader pink/gold

Mobillader, Back me up i pink/gold, fra Ban.do. Superstilig portabel mobillader i knall rosa og skinnende gull. Perfekt å ha med seg på tur og når du ellers ikke har tilgang til strøm. Lader iPhone 5/5s opp til 80 %, iPhone 6/6s opp til 50 % og iPhone 6 plus opp til 30 %. Laderen kommer med et beskyttende lokk, og ligger helt trygt i veska eller lomma. Kabel følger med.
94477
Tilbud

ban.do back me up mobillader disco

Mobillader, Back me up, Disco, fra Ban.do. Superstilig portabel mobillader i glitrende discofarger! Perfekt å ha med seg på tur og når du ellers ikke har tilgang til strøm. Lader iPhone 5/5s opp til 80 %, iPhone 6/6s opp til 50 % og iPhone 6 plus opp til 30 %. Laderen kommer med et beskyttende lokk, og ligger helt trygt i veska eller lomma. Kabel følger med.
94476
Tilbud

a little lovely company girlander sky mint

Girlander, Sky i mint, fra A little lovely company. Herlig girlander i papir, med søte elementer som hvite skyer og glitrende stjerner. Perfekt som dekor på barnerommet eller i bursdagsselskapet!
93784
Tilbud

a little lovely company girlander sky rosa

Girlander, Sky i rosa, fra A little lovely company. Herlig girlander i papir, med søte elementer som hvite skyer og glitrende hjerter. Perfekt som dekor på barnerommet eller i bursdagsselskapet!
93783
Tilbud

bloomingville skopose my favourite grå

Skopose med teksten "My favourite pair", fra Bloomingville. Ta vare på yndlingsskoene i denne fine posen med snøring. Praktisk på tur eller til oppbevaring i heimen.
92762
Tilbud

house doctor veggdekor 50x70 rock

Veggdekor i 50x70cm, Rock, fra House Doctor. Stilig kunstverk på bomullslerret, med treramme og snor for oppheng. Et must i det moderne hjem! 
92614
Tilbud

house doctor veggdekor 50x70 knot

Veggdekor i 50x70cm, Knot, fra House Doctor. Stilig kunstverk på bomullslerret, med treramme og snor for oppheng. Et must i det moderne hjem!
92613