Til toppen

#jating

#jating - del dine bilder med oss!

Vi blir veldig inspirert og glade når vi ser produkter kjøpt hos oss i bruk i ulike hjem og miljøer! Vi vil gjerne dele din stil og smarte løsninger i våre kanaler. Bildet kommer først og fremst til å vises på ting.no, men også med mulighet for å legge det ut på produktsider, og andre kanaler som Instagram.
 
Gjennom å svare på vår forespørsel med #jating godkjenner du følgende:
Du gir Ting AS (organisasjonsnummer 994 350 471) en ikke-eksklusiv, royaltyfri, verdensomspennende lisens til å bruke bilder du publiserer med emneknaggene #tingbutikkene, #minetingfrating, #gjørnoenglad @tingbutikkene (heretter kalt «bilder») og som du svarer #jating på i Ting AS sin markedsføring og/eller reklame, inkludert i bildegalleriet på nettbutikken ting.no, nyhetsbrev, kataloger, e-post og annen kundekommunikasjon, butikkmateriell og andre markedsføringskanaler.
 
Herved sertifiserer og forsikrer du at:
1. Du eier rettighetene til dine bilder
2. Du har fått tillatelse fra alle eventuelle personer som synes i dine bilder at det er ok å overgi rettighetene som beskrevet, og at Ting AS sin benyttelse av dine bilder ikke kommer til å krenke noen tredjeparts rettigheter eller stride imot noen lov.

Herved befrir du Ting AS fra alle forpliktelser til å betale deg for bruken av ditt bilde og for de immaterielle rettigheter til bildet, i forhold til bruken av bildet som beskrevet over. Hermed befrir og aksepterer du å holde Ting AS og alle personer som agerer på vegne av Ting AS, fri for eventuelle krav om erstatning, og for alle påstander, krav, ansvarsbeskyldninger – uavhengig av natur – i forbindelse med bruken av bildene som beskrevet ovenfor.
 
Tusen takk for at du deler med oss!
 
Du kan se hva andre har delt her: https://www.ting.no/instashop