Til toppen

#jating

#jating - del dine bilder med oss
Vi blir veldig inspirert hver gang vi ser produkter kjøpt på Ting i ulike hjem og miljøer. Det å se produktene i bruk, og gjerne på måter som er ekstra kreative gjør oss veldig glade. Vi vil derfor gjerne dele din stil og dine smarte løsninger i våre kanaler. Bildet kommer først og fremst til å vises på ting.no, men også med mulighet for å legge det ut på produktsider, og andre kanaler som Instagram eller i et butikkmiljø.
 
Gjennom å svare på vår forespørsel med #jating godkjenner du følgende:
Du gir Ting AS (org nr 994 350 471) en ikke-eksklusiv, royaltyfri, verdensomspennende lisens til å bruke alle bilder du publiserer med emneknaggene #tingbutikkene, #minetingfrating, #gjørnoenglad (heretter kalt «bilder») og som du svarer #jating på i Ting AS sin markedsføring og/eller reklame, inkludert i bildegalleriet på nettbutikken ting.no, nyhetsbrev, kataloger, e-post og annen kundekommunikasjon, butikkmateriell og andre markedsføringskanaler.
 
Herved sertifiserer og forsikrer du at
1. du eier rettighetene til dine bilder
2. du har fått tillatelse fra alle eventuelle personer som synes i dine bilder at det er ok å overgi rettighetene som beskrevet, og at Ting AS sin benyttelse av dine bilder ikke kommer til å krenke noen tredjeparts rettigheter eller stride imot noen lov.

Herved befrir du Ting AS fra alle forpliktelser til å betale deg for bruken av ditt bilde og for de immaterielle rettigheter til bildet, i forhold til bruken av bildet som beskrevet over. Hermed befrir- og aksepterer du å holde Ting as og alle personer som agerer på vegne av Ting as, fri for eventuelle krav om erstatning, og for alle påstander, krav, ansvarsbeskyldninger – uavhengig av natur – i forbindelse med bruken av bildene som beskrevet ovenfor.
 
Takk for at du deler med deg - du kan se hva andre har delt her: https://www.ting.no/instashop !