Kähler hammershøi vase stor hvit

Varenummer: 86614
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Hammershøi stor vase, hvit, H25 cm fra Kähler. Designet av Hans-Christian Bauer, inspirert av Svend Hammershøis gamle verker. En elegant og tidløs vase med de historiske rillene som binder Hammershøi-serien sammen på tvers av farge og funksjon. Fyll den store vasen med fargerike blomster og bring naturens eleganse inn i huset.

Hammershøi stor vasehvit, H25 cm fra Kähler. Designet av Hans-Christian Bauer, inspirert av Svend Hammershøis gamle verker. En elegant og tidløs vase med de historiske rillene som binder Hammershøi-serien sammen på tvers av farge og funksjon. Fyll den store vasen med fargerike blomster og bring naturens eleganse inn i huset.

Diameter 20 cm
Height 25 cm
Colour Hvit
Material Keramikk

Kähler hammershøi vase stor grå

Hammershøi stor vase, grå, H25 cm fra Kähler. Designet av Hans-Christian Bauer, inspirert av Svend Hammershøis gamle verker. En elegant og tidløs vase med de historiske rillene som binder Hammershøi-serien sammen på tvers av farge og funksjon. Fyll den store vasen med fargerike blomster og bring naturens eleganse inn i huset.
86615

kähler hammershøi vase stor mintgrønn

Hammershøi stor vase, mintgrønn, H25 cm fra Kähler. Designet av Hans-Christian Bauer, inspirert av Svend Hammershøis gamle verker. En elegant og tidløs vase med de historiske rillene som binder Hammershøi-serien sammen på tvers av farge og funksjon. Fyll den store vasen med fargerike blomster og bring naturens eleganse inn i huset.
83376

Kähler hammershøi vase stor petrol

Hammershøi stor vase, petrol, H25 cm fra Kähler. Designet av Hans-Christian Bauer, inspirert av Svend Hammershøis gamle verker. En elegant og tidløs vase med de historiske rillene som binder Hammershøi-serien sammen på tvers av farge og funksjon. Fyll den store vasen med fargerike blomster og bring naturens eleganse inn i huset.
86616

kähler hammershøi vase stor rosa

Hammershøi stor vase, rosa, H25 cm fra Kähler. Designet av Hans-Christian Bauer, inspirert av Svend Hammershøis gamle verker. En elegant og tidløs vase med de historiske rillene som binder Hammershøi-serien sammen på tvers av farge og funksjon. Fyll den store vasen med fargerike blomster og bring naturens eleganse inn i huset.
83377

kähler hammershøi lysestake hvit

Hammershøi lysestake, hvit, fra Kähler. Elegant lysestake i den flotte Hammershøi-serien, designet av Hans-hristian Bauer. Lysestaken er dekorert med de karakteristiske rillene og har et lunt og stemningsfullt uttrykk. Bruk den gjerne sammen med andre Hammershøi lysestaker, og skap en lekker komposisjon som stråler av klassisk eleganse.
83367

kähler hammershøi lysestake hvit mini

Hammershøi lysestake, mini i hvit, fra Kähler. Elegant lysestake i den flotte Hammershøi-serien, designet av Hans Christian Bauer. Lysestaken er dekorert med de karakteristiske rillene og har et lunt og stemningsfullt uttrykk. Bruk den gjerne sammen med andre Hammershøi lysestaker, og skap en lekker komposisjon som stråler av klassisk eleganse.
86603

Kähler hammershøi vase liten hvit

Hammershøi liten vase, hvit, H12 cm fra Kähler. Designet av Hans-Christian Bauer. En elegant vase med de historiske rillene som binder Hammershøi-serien sammen på tvers av farge og funksjon. Bruk den alene eller sammen med andre Hammershøi vaser og lysestaker, og skap en lekker komposisjon som stråler av klassisk eleganse.
86609

Kähler hammershøi vase medium hvit

Hammershøi medium vase, hvit, H20 cm fra Kähler. Designet av Hans-Christian Bauer. En elegant vase med de historiske rillene som binder Hammershøi-serien sammen på tvers av farge og funksjon. Bruk den alene eller sammen med andre Hammershøi vaser og lysestaker, og skap en lekker komposisjon som stråler av klassisk eleganse.
86612

Kähler hammershøi vase mini hvit

Hammershøi mini vase, hvit, H10 cm fra Kähler. Designet av Hans-Christian Bauer. En elegant vase med de historiske rillene som binder Hammershøi-serien sammen på tvers av farge og funksjon. Minivasen har en fin, liten krage om halsen, som sammen med det harmoniske formspråket, forlenger de friske blomstene så de går i ett med keramikken på en ytterst elegant måte. Vasen gjør seg utmerket i vinduskarmen såvel som på stuebordet.
86607