• kähler mano kopp grønn - slideshow 1
  • kähler mano kopp grønn - slideshow 2
  • kähler mano kopp grønn - slideshow 3
  • kähler mano kopp grønn - slideshow 4

kähler mano kopp grønn

Varenummer: 94951
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Mano kopp, grønn, fra Kähler. Designet av Jeanette List Amstrup. Mano-serien er relansert med en helt ny glasur i forbindelse med seriens 10-årsjubileum - en spennende dobbeltglasur i duse pasteller, som oser av avslappet, nordisk eleganse. Fargepaletten er valgt slik at den kompletterer den diskré skandinaviske innredningen, mens det myke organiske formspråket er det samme som før. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Mano kopp, grønn, fra Kähler. Designet av Jeanette List Amstrup. Mano-serien er relansert med en helt ny glasur i forbindelse med seriens 10-årsjubileum - en spennende dobbeltglasur i duse pasteller, som oser av avslappet, nordisk eleganse. Fargepaletten er valgt slik at den kompletterer den diskré skandinaviske innredningen, mens det myke organiske formspråket er det samme som før.
Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

 

Diameter 8,5 cm
Height 8,5 cm
volume 30 cl
Colour Grønn
Material Steintøy

kähler mano kopp blågrå

Mano kopp, blågrå, fra Kähler. Designet av Jeanette List Amstrup. Mano-serien er relansert med en helt ny glasur i forbindelse med seriens 10-årsjubileum - en spennende dobbeltglasur i duse pasteller, som oser av avslappet, nordisk eleganse. Fargepaletten er valgt slik at den kompletterer den diskré skandinaviske innredningen, mens det myke organiske formspråket er det samme som før. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
94947

kähler mano kopp gul

Mano kopp, gul, fra Kähler. Designet av Jeanette List Amstrup. Mano-serien er relansert med en helt ny glasur i forbindelse med seriens 10-årsjubileum - en spennende dobbeltglasur i duse pasteller, som oser av avslappet, nordisk eleganse. Fargepaletten er valgt slik at den kompletterer den diskré skandinaviske innredningen, mens det myke organiske formspråket er det samme som før. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
94950

kähler mano kopp lys grå

Mano kopp, lys grå, fra Kähler. Designet av Jeanette List Amstrup. Mano-serien er relansert med en helt ny glasur i forbindelse med seriens 10-årsjubileum - en spennende dobbeltglasur i duse pasteller, som oser av avslappet, nordisk eleganse. Fargepaletten er valgt slik at den kompletterer den diskré skandinaviske innredningen, mens det myke organiske formspråket er det samme som før. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
94948

kähler mano kopp rosa

Mano kopp, rosa, fra Kähler. Designet av Jeanette List Amstrup. Mano-serien er relansert med en helt ny glasur i forbindelse med seriens 10-årsjubileum - en spennende dobbeltglasur i duse pasteller, som oser av avslappet, nordisk eleganse. Fargepaletten er valgt slik at den kompletterer den diskré skandinaviske innredningen, mens det myke organiske formspråket er det samme som før. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
94949

Kähler hammershøi vase mini petrol

Hammershøi mini vase, petrol, H10 cm fra Kähler. Designet av Hans-Christian Bauer. En elegant vase med de historiske rillene som binder Hammershøi-serien sammen på tvers av farge og funksjon. Minivasen har en fin, liten krage om halsen, som sammen med det harmoniske formspråket, forlenger de friske blomstene så de går i ett med keramikken på en ytterst elegant måte. Vasen gjør seg utmerket i vinduskarmen såvel som på stuebordet.
86608

kähler mano mugge 1l grønn

Mano mugge 1l, grønn, fra Kähler. Designet av Jeanette List Amstrup. Mano-serien er relansert med en helt ny glasur i forbindelse med seriens 10-årsjubileum - en spennende dobbeltglasur som skaper en nesten tredimensjonal overflatefølelse. Mano mugge har en myk, avrundet form med god funksjonalitet, og er perfekt til servering av kalde drikker.
94954

Kähler sparebøsse fisk grønn

Sparebøsse, grønn fisk, fra Kähler. Herlig sparebøsse formet som en fisk, inspirert av kunstneren Nils Kähler?s sparebøssedyr fra 1920-tallet. Sparebøssefisken er dekorert for hånd, med en levende glasur som lett fordeler seg over den rå keramiske overflaten. Bruk den som et spennende designinnslag i stuen, eller som et morsomt og funksjonelt dekorelement på barnerommet.
94958