Kalendergaver

Kalender er gøy! Både barn, småvoksne og voksne synes det er spennende med disse 24 små ventegavene som skjuler seg bak luka dag etter dag, helt fram til den store julaften. Her har vi samlet våre beste gavetips til årets kalender!

Sorter etter:

Bjørklund Amitto ostehøvel gul

Amitto ostehøvel, gul, fra Bjørklund. Denne flotte ostehøvelen har klebefri overflate, ergonomisk designet skaft, og er egnet for de fleste ostetyper. Tåler oppvaskmaskin.
86478

Bloomingville tape gull glitter

Herlig gullfarget dekortape med glitter, fra Bloomingville. Kjempefin til blant annet julegaveinnpakning. Tapen er 8 meter lang.
89550

Bruka Design Colour eggeglass mint

Mintfarget eggeglass i Colour-serien fra Bruka Design. Den flotte Colour-serien er malt for hånd, og tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
80021

Bruka Design teklype silikon hvit

Teklype, av silikon, hvit fra Bruka Design. 
83653

Bruka design duftlys cotton

Duftlys, Cotton, fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med brennetid på 33 timer. OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.     
80005

Design Letters kjøkkenhåndkle vintage ABC hvit

Kjøkkenhåndkle, Vintage ABC i hvit, fra Design Letters. Typografien er designet av den verdenskjente arkitekten og designeren Arne Jacobsen. 
89371

Design Letters krus Arne Jacobsen A-Z sort

Personlig krus i benporselen, A-Z, fra Design Letters. De lekre krusene er sort med hvit typografi, designet av Arne Jacobsen. Superfine å gi bort i gave!
97164_VM

Design Letters personlig putetrekk 50x70cm

Mykt, deilig og personlig putetrekk fra Design Letters. Putetrekket måler 50x70cm, og er fremstilt av myk bomull. Det er en stor bokstav på fremsiden, og teksten "GOOD NIGHT" på baksiden. Typografien er designet av Arne Jacobsen.  
83153_VM

Ferm Living clipboard A5

Smart brett med klype på, Clipboard, i størrelse A5 fra ferm LIVING. Et enkelt brett i røykt eik, med flere bruksområder. Dette fine brettet kan for eksempel henges opp på veggen med et bilde i klypen, så har du en enkel ramme rundt en barnetegning, og bildet kan enkelt skiftes ut etterhvert som kunstverkene strømmer på! Med forskjellige bilder på hvert brett, vil du da få et særegent uttrykk, som likevel fremstår ryddig og oversiktlig.
86768

Hay Kaleido brett xs grå

Kaleido brett, størrelse XS, i fargen grå, fra Hay. Kaleido er en serie med brett bestående av geometrisk formede moduler som kan fungere sammen som et puslespill. De kan brukes som serveringsbrett for kaffe og te, eller som oppbevaring og organisering på kontorpulten eller andre steder. Materialet er pudderlakkert stål. Kommer i flere farger og størrelser, som kan blandes etter eget ønske for et spennende uttrykk.
80028

Hay dekkebrikke ull mørkegrå

Mørkegrå dekkebrikke i ull fra HAY. Dekkebrikken er produsert i 100% ull. noe loing kan forekomme. Ikke bruk blekemiddel, vaskemiddel eller såpe egnet for harde overflater. Dekkebrikken bør vaskes for hånd, med varmt vann. Legg den mellom to kjøkkenhåndklær med noe tungt oppå for å bevare formen ved tørking.  
84798

Hay fluesmekker skinn/tre

Praktisk fluesmekker i skinn/tre fra Hay. God å ha i kampen mot fluene, og så dekorativ at den fint kan ligge fremme. Kommer med lærsnor for oppheng.
65206