Kalendergaver barn

Kalender er gøy! Både små barn, litt større og store barn synes det er spennende med disse 24 små ventegavene som skjuler seg bak luka dag etter dag, helt fram til den store julaften. Her har vi samlet våre beste gavetips til årets adventskalender!

Sorter etter:

A little Lovely Company badeleke T-Rex

Badeleke, T-Rex, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte dinosauren! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
100012

A little lovely company badeleke paraply

Badeleke, Paraply, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte paraplyen! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
94415

Blafre pennal rosa

Rosa pennal, fra Blafre. Pennalet matcher sekkene og baggene fra Blafre perfekt. Praktisk og enkelt med god plass, og fine detaljer - som farget innside, og logo i skinn. Pennalet er laget av vannavstøtende polyester med matt finish - dette gir fin patina ved bruk ("brettemerker" i stoffet). Det er fine detaljer i ekte skinn. Dersom det blir behov for vask av pennalet, kan det gjøres med fuktig klut, og mildt vaskemiddel.
84843

Design Letters kjøkkenredskaper cooking tools

Kjøkkenredskaper, cooking tools, fra Design Letters. Små lekeredskaper til barnekjøkkenet. Settet består av 3 deler, og anbefales til barn fra 3-års alder.
97119

Gammafon bok gullhår og de tre bjørnene

Boka Gullhår og de tre bjørnene, av Catarina Kruusval, utgitt av Gammafon. Dette er det klassiske, fine eventyret om Gullhår som går tur i skogen og får øye på det lille huset til de tre bjørnene. Boken har nydelige illustrasjoner, og de tykke sidene gjør det enkelt for barnet å bla. Passer for barn fra 1 år.
67451

Little Lovely Company pengepung fluffy panda

Pengepung, Fluffy panda, fra Little lovely company. It´s sooo fluffy! Å kjøpe is er gøy med denne lille lommeboken. Den lukkes med glidelås, og har plass til vekslepenger. Vi elsker den myke kaninen og mener en aldri blir for gammel for en fluffy pengepung!
100016

OMM design tallerken tiger

Tallerken i melamin med tigermotiv, designet av Ingela Arrhenius for OMM Design.  Kjempefin til frokosten, til bursdagskaka, eller til kveldskosen. Tallerkenen er dessuten så fin at den gjerne kan henges opp som dekor på barnerommet! Tilgjengelig i flere søte varianter. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Tåler ikke mikrobølgeovn.
1059136

Rex international forkle paisley park

Forkle, Paisley Park, fra Rex International. Kjempefint og praktisk forkle til små bakere, laget av vannavstøtende, vokset bomullsstoff. Forkleet har nydelig print av roser og paisley-mønster, og er utstyrt med en hendig lomme på framsiden. Tørkes av med fuktig klut. 
91748

Rex international plaster i tinnboks vintage boy

Plaster, Vintage Boy, fra Rex International. Fargerike plaster i praktisk tinnboks, 10 av hver størrelse (38x22mm, 16x58mm, 22x38mm). Lateksfri.
91770

Sebra drikkeflaske arctic

Drikkeflaske, Arctic, fra Sebra. Praktisk drikkeflaske i transparent plast, med søte illustrasjoner av arktiske dyr. Flasken rommer 5 dl, tåler oppvaskmaskin og er fri for BPA. Perfekt som vannflaske til skole, sport og fritid.
101407

Sebra heklet rangle sopp

Rangle, sopp, fra Sebra. Søt håndheklet rangle i bomull, fylt med polyestervatt. Perfekt størrelse for små babygrep. Myk å ta på, morsom å riste på, god å bite på. En favoritt blant de aller minste! Kan maskinvaskes på 30 grader. 
64217

Sonny Angel Dyr serie 2

Dyr, serie 2, fra Sonny Angel. Sonny Angel er en liten, naken engel, med vinger på ryggen. Denne varen er 1 stk. figur. Sonny Angel kommer i mange forskjellige varianter, og selges assortert. Det betyr at du ikke vet hvilken Sonny Angel du mottar fra den serien du velger. En serie består av 12 forskjellige engler, og hver enkelt er pakket inn i en liten eske - så det er ikke mulig å vite hvilken engel som ligger inni. I hver serie ligger det én enkelt sjelden Sonny Angel, som bringer lykke! Sonny Angel har blitt et samleobjekt i Norge, og er kjempefine til både voksne og barn.Hodet til Sonny Angel kan snus helt rundt, og tas av - dette produktet er derfor ikke egnet til barn under 3 år.
1057744