Til toppen

Kampanje: 33% på Ripple-serien fra Ferm Living


Vi ♥ Ripple fra Ferm Living! Derfor er det ekstra stas for oss å kunne gi dere en unik mulighet til å oppgradere kjøkkenskapene med de munnblåste glassene til 33% rabatt! Ripple-serien består av karaffel, vannglass, longdrink-glass, champagneglass og vinglass i en lekker utførelse, som er like fine til hverdag som til fest. Her er det første mann til mølla å sikre seg glass til å dekke det fineste bordet til jul!

Bruk koden RIPPLE33 i handlekurven for å aktivere rabatten!

Tilbudet gjelder i våre butikker og på ting.no frem til og med søndag 22. november, så langt lageret rekker. 

Visning
/
Sortering Navn (a > å)

Ferm living ripple champagne glass 2pk

Champagne glass 2pk, Ripple, fra ferm LIVING. Nydelige, munnblåste glass, med vertikale riller som skaper et raffinert og sterkt uttrykk. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin.
93321
 

ferm living ripple glass 4/sett

Ripple Glass fra Ferm Living, sett med 4 ulike glass. Glassene er laget av munnblåste glass, med vertikale riller som skaper et raffinert og sterkt uttrykk. Bruk glassene og dekk et flott frokost-, lunsj- eller middagsbord. Ripple glassene er like fine til hverdags som til fest. Glassene kan stables, er måler 8,9 cm i høyden og 7,1 cm i omkrets. 
90440

Ferm Living Ripple Karaffel

Karaffel, Ripple, fra ferm LIVING. Lekker og moderne karaffel i munnblåst glass, med vertikale riller som skaper et raffinert uttrykk. Bruk den til saft eller jucie, vin eller vann, og sørg for en stilfull servering. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
90441
 

Ferm living ripple long drink glass 4/sett

Glass, Ripple long drink 4 pk, fra ferm LIVING. Sett med fire forskjellige munnblåste glass, med vertikale riller som skaper et raffinert og sterkt uttrykk. Fyll opp og nyt din yndlingsdrink! Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin.
101476
 

Ferm Living Ripple Glass Small 4/sett

4-pakning med Ripple glass i liten størrelse fra Ferm Living
116582

Ferm Living Vinglass Ripple 2pk

Vinglass, Ripple, fra Ferm Living. 2-pakning
116580