• Kay Bojesen hund valnøtt - slideshow 1
  • Kay Bojesen hund valnøtt - slideshow 2

Kay Bojesen hund valnøtt

Varenummer: 1053212
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Klassisk hund, designet av Kay Bojesen, og ført av Rosendahl. Hunden er en dachshund, og er utført i valnøtt. Hunden er en følgesvenn gjennom generasjoner. Den gjør seg godt på barnerommet, eller gjerne som dekor i en voksen bokhylle eller lignende. 

Klassisk hund, designet av Kay Bojesen, og ført av Rosendahl. Hunden er en dachshund, og er utført i valnøtt. 
Hunden er en følgesvenn gjennom generasjoner. Den gjør seg godt på barnerommet, eller gjerne som dekor i en voksen bokhylle eller lignende. 

Product nr. 1053212
Color Tre
Height 10.5 cm

Kay Bojesen hund Tim lys eik

Tim hund i lys eik, designet av Kay Bojesen. Kay Bojesen har designet mange versjoner av menneskets beste venn, og denne lille terrieren så dagens lys i 1935. Tim hund har et bevegelig hode, og er et av Kay Bojesens mest uttrykksfulle dyr. En tidløs liten fyr som raskt blir en kjær familievenn! De klassiske tredyrene designet av Kay Bojesen, føres i dag av Rosendahl.
82802

Kay Bojesen kanin

Klassisk kanin, designet av Kay Bojesen, føres av Rosendahl. Kaninen blir en følgesvenn gjennom generasjoner. Den gjør seg godt på barnerommet, eller gjerne som dekor i en voksen bokhylle eller lignende. Kaninen kan settes i forskjellige positurer, og er fremstilt i eik. 
1053211
NY

normann copenhagen little bird 4,5cm eik

Little Bird, 4,5cm i eik, fra Normann Copenhagen.
99695