Til toppen

Kay Bojesen hund valnøtt

Produktnummer: 1053212
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Klassisk hund, designet av Kay Bojesen, og ført av Rosendahl. Hunden er en dachshund, og er utført i valnøtt. Hunden er en følgesvenn gjennom generasjoner. Den gjør seg godt på barnerommet, eller gjerne som dekor i en voksen bokhylle eller lignende. 

Klassisk hund, designet av Kay Bojesen, og ført av Rosendahl. Hunden er en dachshund, og er utført i valnøtt. 
Hunden er en følgesvenn gjennom generasjoner. Den gjør seg godt på barnerommet, eller gjerne som dekor i en voksen bokhylle eller lignende. 

Standard
Color Tre
Product nr. 1053212
Høyde 10.5 cm

Kay Bojesen hund Tim lys eik

Tim hund i lys eik, designet av Kay Bojesen. Kay Bojesen har designet mange versjoner av menneskets beste venn, og denne lille terrieren så dagens lys i 1935. Tim hund har et bevegelig hode, og er et av Kay Bojesens mest uttrykksfulle dyr. En tidløs liten fyr som raskt blir en kjær familievenn! De klassiske tredyrene designet av Kay Bojesen, føres i dag av Rosendahl.
82802

hoptimist reindeer bimble eik

Stor Hoptimist, Bimble Reindeer i eik.
106258

Kay Bojesen kanin

Klassisk kanin, designet av Kay Bojesen, føres av Rosendahl. Kaninen blir en følgesvenn gjennom generasjoner. Den gjør seg godt på barnerommet, eller gjerne som dekor i en voksen bokhylle eller lignende. Kaninen kan settes i forskjellige positurer, og er fremstilt i eik. 
1053211

Lucie Kaas kanin liten røkt eik

Liten kanin i røkt eik fra Lucie Kaas. 
79432

normann copenhagen little bird 4,5cm eik

Little Bird, 4,5cm i eik, fra Normann Copenhagen.
99695