Kun i nettbutikken
  • kinto slow coffee brewer - slideshow 1
  • kinto slow coffee brewer - slideshow 2
  • kinto slow coffee brewer - slideshow 3
  • kinto slow coffee brewer - slideshow 4
  • kinto slow coffee brewer - slideshow 5

kinto slow coffee brewer

Varenummer: 105036
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Slow coffee brewer, fra Kinto. Elegant og flott kaffebrygger i 4 deler - stativ, filter, brygger og serveringskanne. Kombinasjonen av mørk valnøtt og messing gir kaffebryggeren et ærverdig uttrykk, og sørger for at den eldes på en nydelig måte. Fyll medium brent kaffe i stålfilteret, før du sakte heller over varmt vann. Filteret i rustfritt stål er svært holdbart og kan brukes gjentatte ganger. Det sørger også for trekke ut en rik og aromatisk smak fra kaffen.

Slow coffee brewer, fra Kinto.

Elegant og flott kaffebrygger i 4 deler - stativ, filter, brygger og serveringskanne. Kombinasjonen av mørk valnøtt og messing gir kaffebryggeren et ærverdig uttrykk, og sørger for at den eldes på en nydelig måte.
Fyll medium brent kaffe i stålfilteret, før du sakte heller over varmt vann. Filteret i rustfritt stål er svært holdbart og kan brukes gjentatte ganger. Det sørger også for trekke ut en rik og aromatisk smak fra kaffen.

Length 16,5 cm
Width 13 cm
Height 25 cm
Material Valnøtt, messing, rustfritt stål, silikon, glass
Kun i nettbutikken

kinto krus brun S

Krus S, brun, fra Kinto. Nyt morgenkaffen fra dette lekre kruset i brunglasert porselen. Kruset har et enkelt og beskjedent, men likevel ærverdig design. Håndtaket er ergonomisk designet, og kruset er behagelig å drikke av. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
105041
Kun i nettbutikken

kinto krus sort s

Krus S, sort, fra Kinto. Nyt morgenkaffen fra dette lekre kruset i sortglasert porselen. Kruset har et enkelt og beskjedent, men likevel ærverdig design. Håndtaket er ergonomisk designet, og kruset er behagelig å drikke av. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
105042
Kun i nettbutikken

kinto termokopp 350ml hvit

Termokopp 350ml, hvit, fra Kinto. ​ Solid, praktisk og flott termokopp for deg på farten. Termokoppen har doble vegger av rusfritt stål, og vakuumet mellom veggene hindrer varmeoverføring. Termokoppen egner seg godt til både varme og kalde drikker, og holder på temperaturen i 6 timer. Vaskes for hånd.
105038
Kun i nettbutikken

kinto termokopp 350ml sort

Termokopp 350ml, sort, fra Kinto. Solid, praktisk og flott termokopp for deg på farten. Termokoppen har doble vegger av rusfritt stål, og vakuumet mellom veggene hindrer varmeoverføring. Termokoppen egner seg godt til både varme og kalde drikker, og holder på temperaturen i 6 timer. Vaskes for hånd
105039