Kjøkken og lekemat

Sorter etter:

design letters gavesett forkle/kjøkkenhåndkle

Gavesett med forkle og kjøkkenhåndkle, fra Design Letters. Stilig sett til den lille kokken, perfekt til både lek og ekte matlaging på kjøkkenet. Både forkleet og kjøkkenhåndkleet er laget av 100 % bomull, og har et kult og stilrent uttrykk. Settet kommer en en flott gaveeske, formet som en vaskemaskin.
102475

imagetoys hotdog

Hotdog i tre, fra Imagetoys. Toppet med "ketchup" og "sennep". Nam!
1055322

imagetoys kjøkkenmaskin rosa

Rosa kjøkkenmaskin fra Imagetoys. Pynt opp lekekjøkkenet med denne herlige kjøkkenmaskina i tre. Et must for alle minibakere! Poser med "mel" og "kakao" følger med. Passer for barn fra 3 år.
1060317

imagetoys søtsaker i koffert

Koffert med søtsaker, fra Imagetoys. En søt rosa metallkoffert med både is, rullekake, kjærlighet på pinne, kjeks, sjokolade, småkaker, sjokolade, en lekekniv og et serveringsbrett. Alt er laget i tre. Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
1054168

imagetoys tesett i koffert rød

Tesett i koffert, fra Imagetoys. Tid for te! Fin rød koffert med tekanne, 4 tekopper m/fat, 4 lunsjfat, 4 servietter, duk og et praktisk serveringsbrett. Alt som trengs til et koselig teselskap. Passer for barn fra 3 år.
1054221