&Klevering

Nederlanske &Klevering karakteriseres av kreative og fargerike gaver og interiørartikler. Moderne design med en herlig, liten twist! 

Sorter etter:

&Klevering champagneglass 2pk rose/gold

Champagneglass, 2pk i rose/gold, fra &Klevering
106100
Tilbud

&Klevering julekuler frukt 3 stk

Morsomme julekuler, frukt, fra &Klevering. Settet består av 3 stk frukter, og er laget i glass. Leveres i gaveeske, som gjør dem til en perfekt liten vert- eller vertinnegave!
100007
Tilbud

&Klevering julekuler genser 3 stk

Morsomme julekuler, genser, fra &Klevering. Settet består av 3 stk gensere, og er laget i glass. Leveres i gaveeske, som gjør dem til en perfekt liten vert- eller vertinnegave! Julekulene måler 8x3,5x10cm.
100006
Tilbud

&Klevering julekuler grønnsaker 3 stk

Morsomme julekuler, grønnsaker, fra &Klevering. Settet består av 3 stk grønnsaker, og er laget i glass. Leveres i gaveeske, som gjør dem til en perfekt liten vert- eller vertinnegave! Julekulene måler 4,5x9,5 / 9x7 / 3,5x10cm.
100008

&Klevering lysestake Palm tree L

Tropisk lysestake, Palm tree L, fra &Klevering. Denne dekorative lysestaken tar oss med til tropiske strøk, hele året gjennom! Passer til kronelys. Rengjøres med messingpuss.
99992

&Klevering lysestake Palm tree S

Tropisk lysestake, Palm tree S, fra &Klevering. Denne dekorative lysestaken tar oss med til tropiske strøk, hele året gjennom! Passer til kronelys. Rengjøres med messingpuss.
99993

&Klevering salt og pepper flamingo

Salt og pepper, Flamingo, fra &Klevering. Gi borddekkingen et sommerlig preg med disse kule salt-og pepperbøssene i keramikk, formet som rosa flamingoer. Kommer i en fin gaveeske.
99995

&Klevering salt og pepper kaktus

Salt og pepper, KacKus, fra &Klevering. Gi borddekkingen et touch av grønt med disse kule salt-og pepperbøssene i keramikk, formet som grønne kaktuser. Kommer i en fin gaveeske.
91470

&Klevering salt og pepper papegøye

Salt og pepper, Papegøye, fra &Klevering. Gi borddekkingen et gøyalt preg med disse kule salt-og pepperbøssene i keramikk, formet som fargerike papegøyer. Kommer i en fin gaveeske.
99998

&Klevering salt og pepper tukan

Salt og pepper, Tukan, fra &Klevering. Gi borddekkingen et tropisk preg med disse kule salt-og pepperbøssene i keramikk, formet som fargerike tukaner. Kommer i en fin gaveeske.
100002

&Klevering sparegris gull

Dekorativ sparegris i gullfarget polyresin fra &Klevering. Søtere enn dette blir neppe sparingen med det første! Fyll opp grisen med mynter, og tøm den under magen når den er full.
92447

&Klevering sparegris rosa

Dekorativ, rosa sparegris, fra &Klevering. Søtere enn dette blir neppe sparingen med det første! Fyll opp grisen med mynter, og tøm den under magen når den er full.
91469