&klevering fat blad S

Varenummer: 100003
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Fat, Blad i S, fra &Klevering. Bring naturen inn i hjemmet med dette herlige fatet i keramikk, formet som et grønt blad. Kjempefint til frukt eller som serveringsfat.

Fat, Blad i S, fra &Klevering. Bring naturen inn i hjemmet med dette herlige fatet i keramikk, formet som et grønt blad. Kjempefint til frukt eller som serveringsfat.

Length 20 cm
Width 20 cm
Height 2,5 cm
Colour Grønn
Material Keramikk

&klevering flaskeåpner ananas

Flaskeåpner, Ananas, fra &Klevering. Drøm deg bort til tropiske strøk med denne kule flaskeåpneren i matt messing, formet som en herlig ananas.
99991

&Klevering salt og pepper papegøye

Salt og pepper, Papegøye, fra &Klevering. Gi borddekkingen et gøyalt preg med disse kule salt-og pepperbøssene i keramikk, formet som fargerike papegøyer. Kommer i en fin gaveeske.
99998

doiy kaktusglass

Kaktusglass fra Doiy. Herlig sett med 6 dekorative glass i ulike former, som utgjør en kaktus når de stables! Server gjerne en forfriskende drikke fra karaffelen i samme serie. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99057

doiy serveringsskåler flaske grønn

Serveringsskåler, flaske i grønn, fra Doiy. Stilig sett med 4 skåler og en tannpirkeholder i glass, formet som en vinflaske når de stables oppå hverandre. Perfekt til servering av snacks eller småretter. Kjempefint som dekorasjon når settet ikke er i bruk! Kommer i en fin gaveeske.
99050