&Klevering julekuler frukt 3 stk

Varenummer: 100007
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Morsomme julekuler, frukt, fra &Klevering. Settet består av 3 stk frukter, og er laget i glass. Leveres i gaveeske, som gjør dem til en perfekt liten vert- eller vertinnegave!

Morsomme julekulerfrukt, fra &Klevering. Settet består av 3 stk frukter, og er laget i glass. Leveres i gaveeske, som gjør dem til en perfekt liten vert- eller vertinnegave! 

volume sett à 3
Colour Multi
Material Glass

&Klevering julekuler genser 3 stk

Morsomme julekuler, genser, fra &Klevering. Settet består av 3 stk gensere, og er laget i glass. Leveres i gaveeske, som gjør dem til en perfekt liten vert- eller vertinnegave! Julekulene måler 8x3,5x10cm.
100006

&Klevering julekuler grønnsaker 3 stk

Morsomme julekuler, grønnsaker, fra &Klevering. Settet består av 3 stk grønnsaker, og er laget i glass. Leveres i gaveeske, som gjør dem til en perfekt liten vert- eller vertinnegave! Julekulene måler 4,5x9,5 / 9x7 / 3,5x10cm.
100008

&Klevering julekuler space 3 stk

Morsomme julekuler, space, fra &Klevering. Settet består av 3 stk julekuler; en rakett, en astronaut og en planet. Julekulene er laget i glass, og leveres i gaveeske, som gjør dem til en perfekt liten vert- eller vertinnegave!
100009